El cens de socis i sòcies acaba amb 110.531 actualitzacions

El cens de socis i sòcies acaba amb 110.531 actualitzacions

L’opció per actualitzar les dades continuarà activa en el web del Club

El termini d’actualització de dades en el cens de socis i sòcies del FC Barcelona va finalitzar ahir, 30 de novembre, amb un total de 110.531 actualitzacions. Els 30.770 socis i sòcies que no han completat el cens podran regularitzar la seva situació fins al termini que marquen els Estatuts del Club per fer fefaent la baixa definitiva.

El Club no vol deixar ningú que vulgui seguir sent soci en el camí i, per això, l’opció per actualitzar les dades del cens continuarà activa. Al mateix temps, però, com estableix l’article 15.1 dels Estatuts del Club, els socis i les sòcies que no han actualitzat les seves dades rebran dues comunicacions abans de cursar la seva baixa. La primera comunicació s’enviarà dilluns 4 de desembre i la segona, dijous 14 de desembre. A partir de l’1 de gener de 2024 tots els socis i sòcies que no hagin actualitzat les seves dades al Cens no podran renovar el seu carnet per a l’any 2024, i això comportarà la pèrdua de la condició de soci i tots els drets associats.

Imprescindible per al perfil digital

La Junta Directiva del FC Barcelona va iniciar el procés d’actualització del cens de socis i sòcies majors d’edat el passat 21 de març. Inicialment, la data de límit va ser el 30 de juny, però, posteriorment, es va allargar fins al 31 d’octubre i, finalment, fins a ahir, 30 de novembre. L’actualització del cens, un precepte establert en els Estatuts del Club, és imprescindible per a la creació del perfil digital de cadascun dels socis i sòcies, fet que suposarà una important millora en la gestió del Club, especialment en el context del futur Espai Barça. Serà, a més, una mesura de seguretat que garantirà la qualitat del servei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut