Penúltim entrenament previ al partidàs contra l'Atlètic de Madrid

Penúltim entrenament previ al partidàs contra l'Atlètic de Madrid

Els culers preparen la visita dels matalassers a l'Estadi Olímpic en el que serà el gran partit de la jornada 15 a la Lliga

Partit dels grans el d'aquest cap de setmana a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb la visita de l'Atlètic de Madrid. El diumenge, a partir de les 21.00h del vespre, culers i matalassers es veuen les cares per primer cop aquesta temporada, en una setmana on tots dos han assegurat la seva presència als vuitens de la Champions.

En Lliga, tots dos arriben empatats a 31 punts, amb els madrilenys amb un partit menys i tots dos buscant reduir la diferència de punts amb el Reial Madrid i amb el Girona. Des de l'òptica blaugrana, la gran victòria amb remuntada contra el Porto va servir per oblidar l'empat del cap de setmana a Vallecas, i els de Xavi Hernández volen tornar a sumar de tres en tres.

Després d'un dia de descans sense entrenament, el tècnic blaugrana ha pogut comptar en la sessió realitzada al Camp Tito Vilanova, amb tots els futbolistes disponibles del primer equip, a més de la presència de Marc Casadó, Alarcón, Aleix Garrido, Unai i Cubarsí, del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut