Poc premi per a un partidàs

Poc premi per a un partidàs

El Barça cau a l’últim set davant del CV Sóller (2 a 3) després d’una gran remuntada

El Barça de Voleibol masculí va viure un autèntic partidàs que va acabar amb poc premi, malgrat l’esforç. En una lluita per les posicions capdavanteres, el duel es preveia de màxima igualtat i no va decebre.

El primer set se’l va adjudicar l’equip balear per 26 a 24 en un final molt ajustat i on els blaugranes van aconseguir el més difícil. Empatar a la part final a 24 però una bona sacada per la part central va deixar els visitants amb una oportunitat que no van deixar escapar.

El segon set va començar diferent, amb el Barça reforçat malgrat perdre el primer, fet que va permetre aconseguir un avantatge de 5 punts, remuntada pels visitants, que va obligar a demanar temps mort. Parcial molt igualat que va conduir al 23 a 23 a falta de pocs punts. Un error defensiu va condemnar els blaugranes al 0 a 2.

Tot i així, l’equip de Fredinson Mosquera no es va rendir i va reaccionar de la millor manera possible. Amb dos sets amb intercanvi de cops en els compassos inicials però una bona gestió de final de set que va ser clau per aconseguir l’empat a 2.

En l’últim i definitiu, podia passar de tot, l’única cosa clara és que s’estava vivint un partidàs. La tensió augmentava a mesura que avançava el set. Els balears amb una mínima avantatge, contrarestada per una bona acció de Diego que va establir el 13 a 13, però unes últimes accions ben culminades del Sóller van fer decantar la balança del seu costat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut