L’últim partit del 2023 al Palau!

L’últim partit del 2023 al Palau!

(12.30 hores, Esport3) El Barça rep el Finques Prats Lleida amb la intenció de tancar l’any a casa sense conèixer la derrota en la competició domèstica

Tan sols tres dies després de la victòria a la pista del Recam Làser Caldes, el Barça afronta la 11a jornada de la Parlem OK Lliga amb la visita del Finques Prats Lleida aquest dimecres 6 de desembre (12.30 hores, Esport3) en l’últim partit de l’any 2023 al Palau Blaugrana. El conjunt d’Edu Castro vol tancar el 2023 sense conèixer la derrota en la competició domèstica, i ho fa com a líder destacat de la classificació amb 28 punts, contra el conjunt lleidatà, que es troba en la vuitena posició amb 13 punts. “Un any més ple de sensacions positives al Palau, gairebé tots amb victòria i esperem que l’any que ve sigui com aquest respecte els partits a casa”, remarca el tècnic blaugrana. 

El rival, en línia ascendent

El balanç fins al moment del Finques Prats Lleida és de 3 victòries, 3 derrotes i 4 empats. Ara bé, arriben en dinàmica més aviat positiva, amb 2 victòries dels últims 3 enfrontaments un cop ha anat avançant la temporada. Compten amb una plantilla renovada, amb jugadors joves que juguen amb molta intensitat. Una plantilla liderada per Edu Amat després de la marxa d’Albert Folguera i que ha aconseguit classificar el Lleida per la fase de grups de la WSE Champions League per primera vegada. Segons el tècnic, “un rival molt agosarat, que aposta molt per l’u contra u, pels desequilibris, que encara constantment. Que la gent vingui perquè es pot veure un partit molt divertit entre dos equips que són garantia d’espectacle”. En la mateixa línia s'expressava Xavi Barroso: “Un equip que corre molt, han canviat conceptes de joc, ens tocarà córrer, és un equip molt agressiu en atac i en defensa. Esperem que vingui molta gent, perquè crec que la gent gaudeix amb el joc i els resultats que estem aconseguint”. 

 

 

El Barça, a tancar l’any a casa amb bones sensacions

El conjunt blaugrana s’ha entrenat aquest dimarts després d’un dia de descans per preparar un partit que es preveu intens. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, a excepció dels lesionats Sergi Panadero i Matias Pascual. Completaran la convocatòria els joves Eloi Cervera i Jan Curtiellas. Els àrbitres del duel seran Miguel Díaz i Ignacio Garmendia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut