Els ‘Relats Solidaris de l’Esport’, presents en el derbi

Els ‘Relats Solidaris de l’Esport’, presents en el derbi

El partit entre blaugranes i gironins ha servit per posar en relleu la iniciativa solidària amb accions durant l'enfrontament

El FC Barcelona ha participat un any més en els 'Relats Solidaris de l'Esport'. En el partit entre el Barça i el Girona el president del Club, Joan Laporta, ha rebut a la Llotja de l'estadi a una representació dels periodistes impulsors del projecte, així com de representants de Lovaas Foundation i de les entitats col·laboradores. A més, abans de començar el duel, en el terreny de joc, un grup de nens i nenes beneficiaris del projecte s'han fet una foto abans de l'escalfament amb Robert Lewandowski, padrí de l'edició.

Enguany la iniciativa ha publicat la 18a edició del llibre 'Relats Solidaris de l'Esport", un projecte impulsat per un grup de periodistes esportius. El derbi català ha servit per posar en relleu la solidaritat del programa que enguany compta amb el davanter polonès com a padrí. Els fons recaptats aniran a parar a l'entitat Lovaas Foundation, un centre clínic de formació i investigació que ofereix programes per tractar de manera primerenca i intensiva nens i nenes amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut