El FC Barcelona, amb La Marató de TV3 dedicada a la salut sexual i reproductiva

El FC Barcelona, amb La Marató de TV3 dedicada a la salut sexual i reproductiva

Els jugadors i jugadores dels primers equips de futbol masculí i femení lluiran a les samarretes el logotip de la causa en els respectius partits de Lliga d’aquest cap de setmana contra el Girona FC i l’Eibar, amb l’objectiu de conscienciar sobre un tema tan rellevant com és la salut sexual i reproductiva

El FC Barcelona dona suport un any més a una de les grans cites solidàries de casa nostra, La Marató de TV3, que aquest cop tindrà lloc el diumenge 17 de desembre i que aquest any està dedicada a la lluita contra les malalties que afecten la salut sexual i la reproducció.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a aquesta causa, els jugadors dels primers equips de futbol masculí i femení lluiran a les samarretes el logotip de La Marató en els seus enfrontaments de Lliga d’aquest cap de setmana. En el cas del masculí, serà en el partit que els de Xavi Hernández jugaran contra el Girona FC el diumenge 10 a les 21.00 h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, mentre que les jugadores de Jonatan Giráldez portaran l’emblema d’aquesta iniciativa solidària en el seu enfrontament del dissabte 9 davant l’Eibar -18.30 h, l’Estadi Johan Cruyff.

Aquest any La Marató de TV3 compta de nou amb la participació d’altres clubs de futbol catalans i per aquesta raó en el partit de l’Estadi Olímpic Lluís Companys els jugadors del Girona també duran incorporat el logotip en les seves samarretes de joc.

A banda de lluir el logotip en les samarretes dels equips masculí i femení, el Club, a través de la Fundació FC Barcelona, realitzarà, com d’altres anys, una aportació econòmica directa al marcador de La Marató amb l’objectiu de recaptar tants fons com sigui possible per impulsar projectes relacionats amb la prevenció, la medicina i la recerca en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.

Compromís de la Fundació FC Barcelona

En l’àmbit de la salut la Fundació FC Barcelona compta amb diversos projectes, tant a Catalunya com a nivell internacional, i també porta a terme accions de sensibilització en temes de salut sexual i reproductiva.

Amb aquestes accions el FC Barcelona donarà continuïtat a la seva implicació amb La Marató de TV3 que dura des de la primera edició, que ara fa 30 anys. El Club sempre ha posat a l’abast del projecte els seus canals de comunicació, els seus esportistes i les seves instal·lacions per contribuir a donar la màxima visibilitat a una iniciativa solidària que és un referent en l’àmbit de la societat catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut