Girona - Barça: Tres punts més per tancar l'any en Lliga (0-4)

Girona - Barça: Tres punts més per tancar l'any en Lliga (0-4)

El Barça no ha afluixat en l'últim partit de Lliga del 2023 i tanca l'any amb un 34 de 36 gairebé perfecte en la competició domèstica

El Barça ha superat i amb nota l'últim test de lliga del 2023, en la seva visita a Girona (0-4). Els culers han mostrat la seva cara més seriosa per desfer-se d'un rival valent que ha posat les coses difícils, però no ha pogut impedir que els d'Edu Castro es plantin a l'any vinent sense haver perdut cap partit de lliga i només havent deixat escapar dos punts.

A la segona va la vençuda

Tot i que la primera ocasió en pilota aturada no ha entrat, amb un penal molt matiner que no ha pogut transformar Joao Rodrigues ni Xavi Barroso en la continuació, sí que ho ha fet en la segona. Pau Bargalló ha agafat la responsabilitat en una falta directa i, amb sang freda, ha col·locat la bola lluny de l'abast de Llaverola (0-1, min. 9), que s'estava mostrant infranquejable fins aleshores.

També apareixia Carles Grau per mantenir a 0 la porteria blaugrana, tot i trobar-se amb un Girona valent que no especulava i buscava el gol, però aquest només arribava pels que vestien de blaugrana. Marc Grau i el jove Eloi Cervera insistien un cop i un altre, però ha fet falta esperar fins poc abans del descans per trobar el segon, obra d'un Xavi Barroso que, amb un xut ras, ha sorprès la defensa i el porter gironins (0-2, min. 23).

Torna el capità

Així s'ha tancat un primer temps que ja ens deixava una nota positiva més: el retorn del capità Sergi Panadero després de perdre's cinc partits per lesió. Amb dos gols de marge, la segona meitat s'afrontava amb més tranquil·litat, però la intensitat local ha obligat els d'Edu Castro a no abaixar la guàrdia en cap moment. Molts culers han rondat el tercer gol, amb un joc coral i en equip, però ha estat una individualitat, la d'Ignacio Alabart, la que ha fet acte de presència.

La classe d'Alabart i la potència de Joao

Aventura en solitari del gallec i definició per sota de Llaverola (0-3, min. 39), per posar un peu i mig en l'onzena victòria en 12 jornades de l'OK Lliga. Semblava tot dit a Girona, però pocs comptaven amb la fam inabastable de Joao Rodrigues, que s'ha redimit de totes les ocasions que ha tingut amb un golàs, mitjançant una fuetada llunyana (0-4, min. 48), que ha tancat de la millor manera possible el matx.

A acabar bé, també a Europa

Una clausura perfecta per a les obligacions dels blaugrana en competició domèstica, però que encara tenen un partit de màxima exigència abans de menjar-se el raïm. Dijous que ve (20.45h), toca visitar la pista del Forte dei Marmi en la segona jornada de la Champions, buscant una victòria que provoqui que l'aturada nadalenca sigui més dolça que mai.

 

Fitxa del partit

Girona: 0
Barça: 4

Girona: Jaume Llaverola, Alex Grau, Marc Puigvert, Borja Ramón, Moisés Aguirre - cinc inicial - Aleix Domènech, Django Bogers, Marc Vázquez, Biel Nadal i Pau Fernández.

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Joao Rodrigues i Xavi Barroso - cinc inicial - Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera i Sergi Fernández.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 9); 0-2, Xavi Barroso (min. 23); 0-3, Ignacio Alabart (min. 39); 0-4, Joao Rodrigues (min. 48).

Àrbitres: Nicolás Morandeira i Luís Mier. Han tret targeta blava a Moisés Aguirre, del Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut