No et perdis el Barça - Baxi Manresa!

No et perdis el Barça - Baxi Manresa!

Compra les teves entrades i gaudeix d'una nit plena de sorpreses al Palau Blaugrana

Aquest dimecres, el Barça de bàsquet té una nova cita al Palau. Es tracta del BAXI Manresa, que visita el feu blaugrana per disputar la jornada 13 de l'ACB (20.30 hores). L'objectiu culer serà recuperar el camí de la victòria, després de la derrota a Saragossa, i seguir fent fort el fortí culer. Per fer-ho, serà clau l'afició, sempre fidel, que a més podrà viure una nit amb moltes sorpreses

El Barça vol gaudir d'aquest partit de la mà del seu patrocinador principal. Perquè a banda del 'Meet and Greet' amb els guanyadors del sorteig d’Assistència Sanitària, entre el primer i el segon quart s'oferirà un upgrade de seients per viure una experiència VIP al Palau. Al descans, es podrà viure un Two Ball on Assistència Sanitària oferirà als guanyadors dues entrades VIP per al partit del 7 de gener contra l’Obradoiro.

A més, Síria DJ amenitzarà l'ambient amb música i una decoració nadalenca. Durant el partit, torna la pluja de samarretes del Palau, a més dels riures garantits de les Fan Cam, els concursos, els jocs, els regals i moltes més sorpreses.

Per acabar, a la sortida, el nostre patrocinador principal tindrà un obsequi per a tots els assistents, i és que regalarà una bossa de ràfia.

Aquest partit serà el primer d'uns dies amb gran esperit nadalenc. Abans del duel contra l'Obradoiro del proper 7 de gener, el Palau Blaugrana rebrà les visites de l'Emporio Armani Milan (divendres 15, 20.30 hores), el Baskonia en ACB (diumenge 17, 18.00 hores), el Madrid en Eurolliga (dimecres 3, 21.00 hores) i el Baskonia en Eurolliga (divendres 5, 20.30 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut