El FC Barcelona i Estrella Damm renoven el seu acord de patrocini per a les properes cinc temporades

El FC Barcelona i Estrella Damm renoven el seu acord de patrocini per a les properes cinc temporades

La marca de cervesa, que seguirà com a Global Partner del Club, presenta, amb motiu de l’acord, la campanya ‘Un dia de partit’ en què convida els culers a fer costat a l’equip

El FC Barcelona i Estrella Damm han anunciat la renovació del seu acord de patrocini per a les properes cinc temporades en virtut del qual la marca de cervesa seguirà sent Global Partner del FC Barcelona així com la Cervesa Oficial del FC Barcelona. Per celebrar aquesta renovació, Estrella Damm presenta una campanya que sota el títol Un dia de partit, convida els seguidors del Barça a fer costat a l’equip en els partits de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

 

La renovació de l’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Estrella Damm per a les properes cinc temporades dona continuïtat a la relació que uneix ambdues entitats des de fa més de 25 anys. A través del nou acord, Estrella Damm gaudirà d’una àmplia presència de marca tant a l’Estadi Olímpic Lluís Companys com en el futur Spotify Camp Nou, al mateix temps que seguirà vinculada a la proposta gastronòmica de l’entitat, estant present a les zones d’oci i restauració de les instal·lacions blaugrana.

‘Un dia de partit’

Amb motiu d’aquest acord i com a mostra de compromís amb l’afició culer, Estrella Damm ha llançat la campanya Un dia de partit, que explica la història d’en Pau, un jove seguidor culer que prefereix quedar-se a casa abans que anar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a veure el Barça, perquè “fot fred allà dalt” i “fa pal anar-hi”. Dirigida per Oriol Villar, la trama traslladarà a l’espectador a la Barcelona dels Jocs Olímpics del 1992, dels quals Estrella Damm també en va ser patrocinador oficial.

Ara, després de més de 30 anys, l’Estadi Olímpic Lluís Companys −el que va ser l’epicentre de la Barcelona Olímpica− acull l’afició blaugrana els dies de partit, de la mateixa manera que va concentrar l’atenció de més de tres mil milions d’espectadors el dia de la inauguració dels Jocs Olímpics, i que el van convertir aleshores en tot un símbol de la ciutat i, actualment, en la nova llar del barcelonisme.

El FC Barcelona i Estrella Damm

El Barça i la marca de cervesa, dues institucions centenàries, han compartit diverses accions conjuntes al llarg del seu camí en comú que han servit per apropar-se als seguidors barcelonistes compartint amb ells les fites i els títols aconseguits any rere any. Destaca, entre aquestes , l’habitual autobús de Campions d’Estrella Damm que acompanya la rua del FC Barcelona i els seus jugadors i jugadores per celebrar els títols  obtinguts durant la temporada.

La Festa del Trofeu Joan Gamper Masculí i Femení i el Trofeu al Millor Jugador i jugadora del Partit són altres de les activitats que el Barça i Estrella Damm celebren conjuntament coincidint amb l’inici de cada temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut