Triple ració de Palau per acomiadar el 2023

Triple ració de Palau per acomiadar el 2023

El conjunt de Roger Grimau afronta una intensa setmana a casa amb l’objectiu d’allargar una magnífica ratxa a casa

La fantàstica ratxa de victòries al Palau Blaugrana (13 triomfs en 13 partits) es posa a prova aquesta setmana al feu barcelonista amb tres partits en només cinc dies. Baxi Manresa, EA7 Emporio Armani Milan i Baskonia seran els rivals en les dues jornades d’ACB i d’Eurolliga que acomiadaran el 2023 a casa.

L’equip blaugrana s’ha exercitat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva i aquest dimecres ha fet una sessió de tir al Palau amb l’objectiu de començar amb bon peu la gran setmana de bàsquet a casa (20.30 hores). “Jugar al Palau sempre té un al·licient especial”, afirma Roger Grimau.

El tècnic català subratlla que primer caldrà estar concentrat per aconseguir la primera victòria de la setmana davant el BAXI Manresa, un conjunt que defineix com “un equip molt potent en accions d’un contra un i amb jugadors amb molt dinamisme”. “Mouen molt bé la pilota d’un costat a l’altre, juguen molts uns contra uns i estan en molta bona dinàmica”.

En declaracions als mitjans de comunicació, James Nnaji també ha destacat que el Manresa “juga molt ràpid” i que “hem d’estar preparats per partits així en que no pot haver-hi relaxació”. “Estem junts com a equip i a casa necessitem el suport de l’afició”.

El conjunt entrenat per Pedro Martínez (7 victòries i 6 derrotes) es troba immers en la lluita per mantenir-se en les posicions que donen accés a la Copa. En el duel avançat de la quinzena jornada, una victòria blaugrana permetria aconseguir la desena victòria domèstica i igualar el registre de l’Unicaja, ubicat en el segon lloc de la taula.

El divendres torna l’Eurolliga

El segon partit de la setmana serà contra l’Emporio Armani Milan (20.30 hores), en el duel corresponent de la 14a jornada de l’Eurolliga, amb un Barça que vol continuar sòlid en la segona posició de la taula. Els d’Ettore Messina, amb un Mirotic lesionat els darrers partits, ocupen la 15a posició de la taula.

I diumenge, rival exigent a la Lliga Endesa

El darrer partit de bàsquet masculí al Palau del 2023 serà el diumenge a les 18.00 hores contra un Baskonia que va imposar-se en el primer duel del curs al País Vasc (Eurolliga) i que ara ja suma 8 victòries a l’ACB.

El millor inici de l’última dècada al Palau

Les 13 victòries en els 13 primers partits jugats al Palau Blaugrana (7 d’Eurolliga i 6 d’ACB) aquest curs son la millor ratxa de l'última dècada, superant els 12 triomfs seguits com a local del curs 2021/22. Per trobar una dada que millori l'inici actual, cal remuntar-se al curs 2011/12: 19 victòries consecutives en els primers 19 partits al Palau (11 d'ACB i 8 d’Eurolliga).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut