Tot el que cal saber del sorteig de vuitens de la Champions

Tot el que cal saber del sorteig de vuitens de la Champions

Després d'aconseguir la classificació per a la següent ronda, els blaugranes coneixeran el seu rival en el sorteig d'aquest dilluns

El FC Barcelona coneixerà aquest dilluns el seu rival als vuitens de final de la Champions League. Ho farà com a cap de sèrie, després d'haver quedat primer a la fase de grups després de dos anys sense aconseguir la classificació per a la màxima competició europea. El sorteig se celebrarà aquest dilluns a les 12.00 hores del migdia a Nyon, Suïssa.

Així doncs, el conjunt blaugrana continua el camí cap a la Final de Wembley amb pas ferm. El mític estadi anglès acollirà novament una edició de la Final de la Lliga de Campions, aquest cop se celebrarà l'1 de juny del 2024.

Els possibles enfrontaments

Per seguir amb possibilitat d'arribar a la finalíssima, els culers, primer hauran de superar el seu rival de vuitens de final. Després de classificar-se com a primer de grup, els barcelonins tenen al PSV, Copenhaguen, Nàpols, Inter, Leipzig, Lazio i PSG com a possibles rivals. Queden exclosos tots aquells equips que han coincidit en el mateix grup en la fase prèvia i els que comparteixin nacionalitat. Unes normes que desapareixeran en els quarts de final.

Les dates clau

Un cop coneguts els emparellaments es procedirà a decidir les dates i hores dels duels d'anada i tornada. Ara per ara se sap que entre els dies 13, 14, 20 i 21 de febrer es disputaran les anades i el 5, 6, 12, 13 de març, es jugaran els partits de tornada.

En cas de classificació, hi haurà un nou sorteig, aquest cop per conèixer els emparellaments dels quarts de final de la Champions. Aquest sorteig es farà el mes de març.

Quin rival vols? 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut