El Barça Atlètic s’incorpora als entrenaments

El filial blaugrana ha tornat a les sessions després de les festes nadalenques

El Barça Atlètic ha tornat als entrenaments aquest dimecres 27 de desembre després de les festes nadalenques. El conjunt dirigit per Rafa Márquez ha tornat a la feina després de 9 dies de descans i ja comença a preparar el duel de la jornada 18 de Lliga del proper dia 3 de gener davant l’Unionistas de Salamanca a l’Estadi Johan Cruyff (21:00 hores).

Abans, però, l’equip afrontarà aquest dissabte 30 de desembre un partit amistós davant la Unió Esportiva Olot al seu estadi (12:00 hores), tal com va fer el curs passat, en un duel benèfic de Càritas La Garrotxa. El partit servirà al conjunt blaugrana per tornar a agafar el ritme de competició i d’aquesta manera, afrontar el duel de Lliga amb minuts a les cames després de l’aturada per Nadal. L'equip es tornarà a excercitar aquest dimecres a la tarda per completar un primer dia amb doble sessió. Demà dijous l'equip repetirà doble sessió i divendres s'entrenarà al matí. Diumenge 31 l'equip farà l'última sessió de la setmana, que serà de recuperació després del partit a Olot i servirà per tancar el 2023.

Els blaugranes van finalitzar la primera part de la temporada amb un empat davant la Ponferradina al Johan Cruyff (1-1) que els situa sisens en la classificació i amb un balanç de vuit victòries, quatre empats i cinc derrotes.

Nou entrenador de porters

Una de les novetats de la sessió matinal d’aquest dimecres ha estat la incorporació d’Unai Alba, com a nou entrenador de porters del Barça Atlètic, en substitució de Carles Busquets, que a partir d’ara serà el delegat de l’equip. Toni Alonso, qui ha estat delegat del filial blaugrana durant 32 anys, va deixar de realitzar aquesta funció en l’últim duel disputat davant la Ponferradina per emprendre un nou repte professional dins del Club.

mini_entBarçaAt_2712-018

Horaris confirmats de la segona volta

Aquest dimarts 26 la RFEF va fer públics els horaris fins la jornada número 36. Així doncs, el Barça Atlètic ja coneix que el primer partit de la segona volta davant la Real Sociedad B serà el diumenge dia 21 de gener a les 16:00 hores al Johan Cruyff, mentre que el primer desplaçament serà el dissabte 27 de gener per afrontar el partit davant el Fuenlabrada a les 20:00 hores.