Mònaco - Barça: Derrota per tancar l'any (91-71)
Ofert per

Els culers han caigut a la pista monegasca on no han trobat resposta al joc local en cap moment

Derrota a la Salle Gaston Médecin (91-71). El FC Barcelona no ha trobat resposta als punts i la defensa monegasca i ha ensopegat a l'Eurolliga, on té un balanç d'onze victòries i sis derrotes.

Per darrere en el marcador

No ha estat el millor inici. Els de Roger Grimau han encaixat un parcial de 7-0. Una arrancada que ha penalitzat els culers, que només han anotat un triple en cinc minuts. En conseqüència, els locals han incrementat la màxima fins al +11. Dos triples de Jabari Parker han donat oxigen anotador. Insuficients, però, per capgirar la tendència del primer quart: 27-15.

Un +15 a favor dels del Principat ha obert el segon període. Els rebots de Willy Hernangómez han contrarestat l'ímpetu local, difícil d'aturar. A través de l'encert del triple, els de Saša Obradović han obert més escletxa: +16. Les unitats de Laprovittola han reduit el marge local: 47-36 al descans.

Com en la primera part, tota cistella del FC Barcelona ha trobat la resposta del Mònaco. D'aquesta manera, els culers han maldat per retallar les constants distàncies de dos dígits. Per fi, en el minut 5 del tercer quart, el Barça ha escalat en el marcador fins al +8 monegasc. Sostingut i allargat per la bona defensa. 67-52 abans per tancar el quart.

Sense resposta

Un +17 a favor del Mònaco no ha estat la millor manera d'encarar el darrer quart. Un període que ha enfosquit encara més el joc blaugrana. Un +30 local ha deixat sentenciat el partit. D'aquesta manera, el Barça ha tancat el 2023 amb derrota a l'Eurolliga. Ara toca pensar en el 2024, que començarà amb un Clàssic europeu al Palau Blaugrana el 3 de gener.