Entrenament ple de felicitat

Entrenament ple de felicitat

Els homes de Xavi Hernández han ofert alegria als aficionats i aficionades que han assistit a la sessió de portes obertes que ha tingut lloc al Johan Cruyff

Veure entrenar els teus ídols. No hi ha millor manera d'acabar l'any. Una experiència que han viscut milers d'aficionats i aficionades a l'Estadi Johan Cruyff. Un regal per a la vista i pels sentits. Tant pels nens i nenes que han presenciat la sessió de l'equip de Xavi com pels blaugranes que s'han omplert de la felicitat de les grades.

Somriure a les butaques blaves del camp barcelonista i també als hospitals. Perquè gràcies al Projecte Robots del Programa Benestar Emocional de la Fundació FC Barcelona infants hospitalitzats o joves en situació de vulnerabilitat, que no han tingut la possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions han viscut l’experiència “Barça” a través dels robots Pol i Joyce amb connexions d’àudio i vídeo. Dos més en la fotografia de família abans d'arrancar la sessió. Cal destacar que la recaptació d'aquest entrenament a portes obertes anirà destinada íntegrament a aquest projecte.

Missatges cap a Vitor Roque, Araujo... 

Sens dubte que tots i totes han pogut gaudir d'una jornada festiva amb la sessió de l'equip de Xavi Hernández, que també ha comptat amb la presència del vicepresident esportiu Rafa Yuste. Les bufandes del Barça, les samarretes culers i les pancartes amb dedicatòries cap als jugadors han omplert les grades. El sol ha fet brillar encara més els missatges que ha portat el públic cap als seus ídols. Benvingut Tigrinho o Araujo, si em dones la teva samarreta, compliré el meu somni. 

L’aparició dels futbolistes sobre la gespa ha desfermat l’ambient joiós, que han viscut els blaugrnaes disponibles i Astralaga, Kochen, Cubarsí i H. Fort del Barça Atlètic. I els de Xavi Hernández ho han agraït ben aviat. Els aplaudiments dels 5.542 seguidors i seguidores han fet eco en les mans dels jugadors barcelonistes. Les mostres de suport no han cessat durant l’hora de la sessió de treball. Ha quedat ben clara l’estima cap als blaugranes, que han començat aquest entrenament amb un escalfament de gomes elàstiques per passar als rondos. En la seva segona sessió amb el FC Barcelona, Vitor Roque ha començat en l'interior d'aquest exercici típic culer de passades. 

Regals blaugranes

Uns dels altres regals d'aquest entrenament típic de les festes de Nadal han estat els gols. Les celebracions han augmentat els decibels dels més petits i petites. Vitor Roque, Fermín, Araujo, Sergi Roberto, Oriol Romeu o Raphinha s'han erigit en els autors de la felicitat anotadora equiparada a quan la mainada obre els regals dels Reis Mags. Uns personatges màgics que han donat el testimoni als futbolistes blaugranes. Els de Xavi han obsequiat l'afició amb pilotes, imatges i autògrafs. Un record inesborrable per tancar el 2023. 

Sens dubte que aquest entrenament també haurà donat forces als jugadors de Xavi, que aquest diumenge 31 tornaran a exercitar-se. Tot per preparar de la millor manera possible la tornada a la Lliga. El 2024 està en l'horitzó més proper i el primer partit és contra Las Palmas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut