Superat el primer entrenament del 2024

Superat el primer entrenament del 2024

Els blaugrana s'han exercitat per primera vegada aquest any pensant en el Las Palmas-Barça del dia 4

L'any 2024 ha començat amb activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer equip blaugrana s'ha exercitat en una jornada de tarda després de celebrar l'entrada del nou any i ja pensant en el primer partit, que es disputa aquest mateix dijous a Las Palmas de Gran Canària (21.30h).

 

Així, Xavi Hernández ha dirigit aquesta primera sessió de l'any, en un començament més que exigent per al seu equip, que després de visitar les Illes Canàries haurà de visitar Barbastro per debutar en aquesta edició de la Copa del Rei, el diumenge dia 7 a les 21.00h.

 

Després, encara s'haurà d'esperar més per veure el primer partit de l'any a Barcelona perquè els blaugrana es desplaçaran a l'Aràbia Saudita per a la disputa de la Supercopa d'Espanya on, si volen revalidar el títol aconseguit la temporada passada hauran de superar l'Osasuna a les semifinals i el vencedor del derbi entre Reial Madrid i Atlètic de Madrid a la final.

Amb tot, i posant el focus en la sessió d'aquest primer dia del 2024, ha estat formada per tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels joves Astralaga, Pau Prim, Albert Navarro, Cubarsí i Héctor Fort.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut