Concentrats de ple en la visita a Las Palmas

Concentrats de ple en la visita a Las Palmas

La gran novetat de la sessió ha estat Iñigo Martínez, recuperant-se de la seva lesió, que ha pogut fer part de l'entrenament amb el grup

El calendari tan compacte amb el qual el Barça estrena el 2024 fa que no hi hagi gairebé temps per a celebrar l'entrada del nou any. Els culers, que també van entrenar-se ahir, han tornat a posar-se la granota de fer feina per a seguir preparant el desplaçament que afrontaran aquest dijous dia 4 a l'Estadio Gran Canaria contra la Unión Deportiva Las Palmas (21.30h).

El primer partit del 2024 enfrontarà dos estils similars, contra un entrenador que ha begut durant gairebé tota la seva carrera de La Masia, Francesc Xavier García Pimienta, que després d'assolir l'ascens la temporada passada amb els canaris, no està acusant gens la diferència de categoria.

En una comodíssima novena posició, el Barça es trobarà un equip desacomplexat, amb molta qualitat, i molts vells coneguts com Mika Màrmol, Munir el Haddadi, Sandro Ramírez o Marc Cardona. Amb tot, Xavi Hernández és conscient de la dificultat de treure els tres primers punts del 2024, i en l'entrenament d'aquest matí ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels joves Astralaga, Kochen, Pau Prim, Albert Navarro, Cubarsí i H. Fort. No obstant això, la gran novetat ha estat que Iñigo Martínez, que porta unes setmanes apartat per una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta ha pogut fer part de l'entrenament amb el grup.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut