Jaén es torna a creuar en el camí d’un títol

Jaén es torna a creuar en el camí d’un títol

El Barça s’enfronta a l’equip amfitrió en la semifinal de la Supercopa amb el record encara viu de la final de l’últim campionat de Lliga (dissabte, 18.15 h, Esport3 i Tdp)

Ara no fa encara ni sis mesos, el 23 de juny passat, el Barça es proclamava campió de Lliga en superar en el tercer partit del play-off final al Jaén a l’Olivo Arena. Aquest dissabte, en el mateix escenari i contra el mateix rival, els de Velasco encaren la final de la Supercopa amb l’ambició d’aixecar el títol per tercera vegada consecutiva (dissabte, 18.15 h, Esport3 i Tdp). Abans, la primera semifinal enfrontarà el Mallorca Palma-Futsal contra el Jimbee Cartagena (dissabte, 16 h, Tdp).

Sergio González i Adolfo, altes

L’equip viatja aquest divendres a Jaén amb dues novetats destacades a la llista, les d’Adolfo i Sergio González, que ja tenen l’alta mèdica. Velasco va recuperant efectius i pot convocar deu jugadors del primer equip: Dídac, Feixas, Antonio, André Coelho, Erick, Dyego, Adolfo, Sergio González, Matheus i Pito. També entren a la llista 4 jugadors del filial: Martí, Touré, Kokoro i Aniol. En canvi, són baixa Catela, Yepes, Ferrao i Lozano, aquest últim per poc temps més perquè ja ha començat a entrenar-se parcialment amb el grup i s’espera que torni a competir a mitjans de febrer.

Declaracions de Velasco i Antonio

“Sempre és espectacular jugar a Jaén, esperem que es repeteixi l’espectacle de l’última final de Lliga on es van veure tres partits molt bonics i que l’afició disfruti del futbol sala amb 4 equips que tenen opcions reals de guanyar i estic convençut que serà molt emocionant”, afirma Jesús Velasco.

“Quan jo jugava al Jaén ja vam jugar una Copa d’Espanya i una Copa del Rei a casa i l’ambient va ser espectacular tot i que no vam aconseguir guanyar, ara serà el mateix i està clar que són els partits que a tots ens agrada jugar i és un escenari que ens motiva i en el qual nosaltres ens solem créixer, només val la victòria”, diu Antonio.

En cas de victòria, la final es disputaria el diumenge a les 18 h, i també s’oferiria en directe per Esport3 i Tdp.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut