Torna el futbol al Johan Cruyff

Torna el futbol al Johan Cruyff

El Llevant Les Planes, el primer rival del 2024 (dissabte, 18.30 h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 18.30 h, el Llevant Les Planes en el que serà el primer partit del 2024. Aquest matx, que correspon a la 13a jornada de la Lliga F, es podrà seguir en directe a través de DAZN.

El rival

Es troba en una posició molt còmode a la Lliga, en 8a posició amb un total de 16 punts, tot i que durant les últimes setmanes no ha conegut la victòria. Tot i així, l’equip de Sant Joan Despí sempre competeix i les últimes derrotes han estat per 1-0 contra el Betis, per 3-4 contra el Madrid CFF i per 0-2 contra el Reial Madrid. 

A nivell individual les màximes golejadores de l’equip que entrena Ferran Cabello són Lahmari, amb 4 gols, i Jessica Martínez, Baudet i Nicoli, amb 3. El Llevant Les Planes ha marcat 17 gols i n’ha rebut també 17 en els primers 12 partits de competició.

El Barça

Afronta el primer partit de l’any amb el repte de seguir comptant els partits per victòries. Les de Jonatan Giráldez buscaran la tretzena victòria del curs a la Lliga F contra un rival que sempre posa les coses molt difícils. 

Les blaugranes són conscients de la dificultat del partit i també de l’exigència d’un mes de gener que ara comença i que pot arribar a tenir 7 partits. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut