La Supercopa, a les seves mans!

La Supercopa, a les seves mans!

Dídac, Miquel Feixas i Martí, un trident de garanties per defensar la porteria blaugrana contra el Jaén (dissabte, 18:15h, Esport3 i Tdp)

Com si fos la carrossa dels Reis, el Barça ha aterrat aquest divendres dia 5 de gener a Jaén a primera hora de la tarda amb l’encàrrec de guanyar el primer títol de la temporada i fer feliços a tots els culers.

Amb les baixes ja conegudes de Ferrao, Yepes, Lozano i Catela, Velasco ha anat recuperant efectius aquestes últimes setmanes -Feixas, Matheus, Adolfo i Sergio González-, i ja disposa de 10 jugadors del primer equip més els reforços del filial Martí, Kokoro, Touré i Aniol per afrontar la semifinal de dissabte contra Jaén (dissabte, 18:15h, Esport3 i Tdp).

Entrenament a l’Olivo Arena

L’equip té previst entrenar-se sobre la pista negra de l’Olivo Arena al vespre, a partir de les 20h. L’última vegada que el Barça va visitar la pista del Jaén va ser el mes de juny passat quan es va proclamar campió de lliga en guanyar per 2-5 a l’amfitrió d’aquesta Supercopa i rival a la segona semifinal. La primera enfrontarà el Mallorca Palma Futsal contra el Jimbee Cartagena, també aquest dissabte però a primera hora de la tarda, partir de les 16h, i la final està prevista per diumenge a les 18h. “Serà espectacular perquè tots quatre equips tenim opcions reals de guanyar i espero una Final Four molt competida”, advertia Velasco a la prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut