La renovació de Mapi León fins al 2026, millor moment del mes de desembre

La renovació de Mapi León fins al 2026, millor moment del mes de desembre

En una votació patrocinada per GLS, els seguidors del Barça han escollit l'extensió del contracte de la líder en defensa com el fet més rellevant de l'últim mes del 2023

El Barça Femení és una comunió de jugadores que s'han convertit en autèntiques referents i ídols per a l'afició blaugrana i apassionats del futbol en general. Les cracs culers han completat un desembre ple d'èxits en totes les competicions, i lidera la Lliga F i ja és a quarts de Champions, romanent invictes en ambdues competicions. Entre les estrelles de l'equip català hi trobem Mapi León, la gran referència defensiva -i, cada cop més, ofensiva- de l'equip dirigit per Jonatan Giráldez. L'extensió de contracte de la central aragonesa amb l'equip fins al 2026, ha estat per als seguidors del Barça el millor moment del mes de desembre del 2023.

La renovació de la '4' blaugrana s'ha imposat a l'elecció d'Asisat Oshoala com a millor jugadora africana del 2023, a l'invicte de l'equip durant la primera meitat de la temporada, i al moment en què Mariona, Walsh i Paralluelo van reunir un centenar d'aficionats a la Barça Store del Passeig de Gràcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut