Dos partits importants abans de l’aturada per la Copa Amèrica

Dos partits importants abans de l’aturada per la Copa Amèrica

El Barça visita la pista del Peñíscola en la propera jornada de lliga (dissabte, 20h, en directe Esport3 i RFEFTV) i la setmana que ve juga els vuitens de Copa a Torrejón contra Movistar Inter

Després de la derrota en la final de la Supercopa a Jaén diumenge passat contra Jimbee Cartagena (1-2), el Barça de Velasco ha tornat aquest dimecres als entrenaments per començar a preparar el proper partit de lliga, que serà dissabte a les 20h a Peníscola.

El calendari que ve

El calendari preveu només dos partits, el ja citat contra Peñíscola i els vuitens de Copa a la pista de Movistar Inter, dimarts que ve a les 21h (RFEFTV i Esport3), abans d’una aturada llarga de pràcticament un mes, fins al 14 de febrer, quan tornarà a arrancar la competició de lliga amb un Valdepeñas-Barça.

Els brasilers Pito, Matheus i Dyego, i el colombià Harrison estan convocats per disputar la Copa Amèrica entre el 2 i el 10 de febrer a Asunción, el Paraguai, amb quatre places en joc per al Mundial que es disputarà el proper mes de setembre a l’Uzbekistan. També tindran compromisos internacionals amistosos en aquestes dates els mundialistes espanyols i portuguesos.

Entrenament amb 13 jugadors

Per al partit contra el Peñíscola, Jesús Velasco compta amb els mateixos jugadors disponibles que a la Supercopa. Els futbolistes del filial Touré, Kokoro i el porter Martí continuen en dinàmica de primer equip. Les úniques baixes segures són les dels lesionats Catela, Yepes, Ferrao i Lozano, que ja s’entrena parcialment amb el grup i afronta la recta final de la recuperació de la lesió al genoll amb la intenció de tornar a competir a mitjans de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut