Primer duel del 2024 pel filial blaugrana

Primer duel del 2024 pel filial blaugrana

(12:00 hores, Llars Mundet) El Barça Atlètic rep la visita del Shum Frit Ravich amb la presència de Matias Pascual a la convocatòria

El Barça Atlètic torna a la competició oficial després de l’aturada de Nadal. Els de Raúl Castillo, que la setmana passada van disputar un amistós a Vic, afronten la 10a jornada de l’OK Lliga Plata Sud amb la visita del Shum Frit Ravich a Llars Mundet. L’objectiu és el de seguir en la bona dinàmica mostrada fins el moment, en l’últim duel del 2023, sense anar més lluny, van aconseguir una meritòria victòria per 1 a 5 contra el CP Alcobendas i, ara, volen confirmar les sensacions.

El jugador del primer equip, Matias Pascual, fa un pas més en el seu procés de recuperació de la fractura de tíbia i peroné de la cama dreta que es va produir al Mundial de 2022 i està previst que disputi el partit d’aquest diumenge. 

El Barça Atlètic és setè amb 10 punts, tan sols 1 punt per sota del Shum Frit Ravich, que es troba en la cinquena posició a 7 punts dels equips capdavanters. És, per tant, una bona oportunitat pel filial blaugrana per posar-se per sobre dels de Maçanet a la classificació. Com cada duel que disputen, no serà gens fàcil. Els de la Selva compten amb una plantilla que combina joventut i experiència, amb Jordi Adroher, l’exblaugrana com a jugador més destacat, que als seus 40 anys segueix trobant porteria i és el pitxitxi de la competició amb 14 dianes en el que portem de competició regular. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut