OC Barcelos-Barça: Els quarts de final en el punt de mira

OC Barcelos-Barça: Els quarts de final en el punt de mira

(22 hores, WSE TV) Els blaugranes viatgen a Portugal amb l’objectiu d’assegurar-se la classificació pels quarts de final de la WSE Champions League

Nou partit de competició europea lluny del Palau i amb un repte molt important: Els blaugranes volen assegurar-se la classificació matemàtica pels quarts de final de la WSE Champions League. Ho aconseguiran si guanyen aquest dijous a la pista de l’OC Barcelos portuguès (22 hores, WSE TV). Aquest no és l’únic objectiu a l’abast. Si els d’Edu Castro aconsegueixen la victòria i el CentroPorsche Firenze VH Forte empata o perd contra el Deportivo Liceo, els blaugranes s’asseguraran la primera plaça del grup A, sempre i quan aconsegueixin fer la feina i sumar els 3 punts. Ara bé, el tècnic tot i que alerta que “serà un partit vital per assolir una de les dues primeres posicions del grup. Si pot ser la primera millor que la segona.” També avisa que “juguem contra un equip que ja ens ho va posar molt complicat al Palau. A casa són temibles i hem d’estar molt motivats per aconseguir l’objectiu”. Sobre aquest fet Joao Rodrigues ho té clar: “Hem de treure la millor versió del Barça per endur-nos els tres punts”. 

Barcelos, un equip complicat però de bons records

El Barça i l’OC Barcelos s’han enfrontat en divuit ocasions, amb tretze victòries, tres empats i dues derrotes blaugranes. L’última vegada que el Barça va visitar la localitat lusitana a la fase de grups de la WSE Champions League va ser el febrer del 2007 (4-3). No ha estat, però, l’última vegada que els blaugranes van visitar la localitat de Barcelos, ho van fer l’any 2018, quan van eliminar al conjunt amfitrió (2-6) a semifinals per acabar enduent-se la Copa Continental. El tècnic blaugrana en guarda un bon record i creu, respecte l’ambient que es viurà, que “hi ha un plus pel fet de ser el Barça, que anem primers a l’OK Lliga, som un històric i hi haurà un ambient fantàstic però serà majoritàriament a favor seu. Això ens motiva”. Joao Rodrigues s’hi afegeix afirmant que “és un dels millors ambients de l’hoquei mundial, hi ha molta passió a la ciutat de Barcelos. Són molt competitius i segur que estarà ple perquè ve el Barça i serà un partit molt il·lusionant de jugar. Haurem de patir, saber gestionar-ho i, si pot ser, endur-nos el bitllet pels quarts de final”. L’equip de Paulo Freitas compta amb jugadors molt perillosos i que, aquest cop, tal i com s’ha comentat, comptaran amb el factor públic al seu favor, amb un pavelló ple a vessar.  

 

 

Els blaugranes, amb tots els disponibles

Els blaugranes viatgen aquest dimecres direcció a Portugal amb la màxima concentració i amb l’objectiu entre cella i cella d’assolir un dels primers reptes de la temporada. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció de Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Massimiliano Carmazzi i Anthony Hyde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut