Lamine Yamal també fa història a la Copa

Lamine Yamal també fa història a la Copa

Amb 16 anys i 195 dies, s'ha convertit en el golejador més jove a la història de la competició en tot el segle XXI

Lamine Yamal continua batent rècords. Després de perdre's per sanció les eliminatòries de Copa dels setzens i els vuitens, el '27' blaugrana ha fet el seu debut a la Copa del Rei anotant l'1-2 i convertint-se en el golejador més jove de la història de la Copa del Rei en tot el segle XXI, amb només 16 anys i 195 dies. Supera el rècord de Juanmi Jiménez, que havia marcat amb el Màlaga l'any 2010 amb només 16 anys i 238 dies.

Rècords a totes les competicions

Els rècords de precocitat de Lamine Yamal pràcticament han deixat de ser notícia. El jove talent blaugrana ha acabat amb la majoria de rècords de les grans competicions. El passat 8 d'octubre del 2023 va convertir-se en el golejador més jove de tota la història de la Lliga, amb només 16 anys i 87 dies, superant la marca de Fabrice Olinga (16 anys i 98 dies).

Fa uns dies, a Riad, també va convertir-se en el debutant i golejador més jove del segle XXI a la Supercopa d'Espanya, mentre que amb la selecció espanyola també ostenta el doble rècord. A la Champions, en canvi, Lamine Yamal és el debutant més jove de la competició, i encara podria convertir-se també en el golejador més jove de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut