Aitana, Bronze i Walsh ofereixen els guardons

Aitana, Bronze i Walsh ofereixen els guardons "The Best" a l'afició

Les tres culers han estat homenatjades en la prèvia del partit de Champions contra l'Eintracht de Frankfurt a l'Estadi Johan Cruyff

Nit d'estrelles al Johan Cruyff. L'estadi del combinat blaugrana, a banda d'acollir la cinquena jornada de la Lliga de Campions, ha celebrat els guardons individuals aconseguits en la Gala "The Best" del passat 15 de gener.

Les tres blaugranes reconegudes han estat homenatjades per tot el públic present. Aitana, Bronze i Walsh, després d'acabar l'escalfament han alçat els trofeus davant dels i les culers que han brindat un sorollós aplaudiment per a les tres jugadores.



Recordem que la nit del 15 de gener l'auditori Eventim Apollo de Londres reafirmava Aitana Bonmatí com la gran referent del futbol femení arreu del món i el Barça Femení com l'equip que continua fent història. La de Sant Pere de Ribes va guanyar el premi The Best i va ser una de les tres blaugranes, juntament amb Lucy Bronze i Keira Walsh, guardonades amb el distintiu de l'Onze FIFPRO de la FIFA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut