OC Barcelos - Barça: Empat intens a Portugal (1-1)

Els blaugranes han tret un punt de la seva visita a terres portugueses en un partit molt disputat

El Barça ha tret un punt en una pista molt complicada, la de l'OC Barcelos (1-1). Els d'Edu Castro s'han avançat en el marcador en els primers minuts, però el conjunt portuguès ho ha empatat a la segona meitat. Tot i que ambdós equips han tingut diverses oportunitats, el marcador no s'ha mogut més en un partit molt disputat. Amb l'empat, els blaugranes s'han classificat per als quarts de final de la Champions i ara lluitaran per assegurar la primera posició del grup en els dos últims partits de la fase de grups.

S'avancen els blaugranes

El partit ha començat propi de dos dels millors conjunts d'Europa, amb una gran intensitat. Qui ho ha aprofitat primer ha sigut el Barça, que s'ha avançat de seguida amb un gol de Joao Rodrigues. El portuguès ha aprofitat el refús d'una aturada del porter del Barcelos per encetar la llauna i encarar el camí dels d'Edu Castro cap a la següent ronda de la Champions (0-1, min. 4). Tot seguit, ho ha provat Pau Bargalló, però el seu xut potent ha topat amb el pal.

Els locals no s'han arronsat i han anat per l'empat, però Carles Grau ha aturat totes les opcions que han intentat els portuguesos. D'altra banda, Ignacio Alabart i Pau Bargalló han tornat a tenir oportunitats per eixamplar la diferència en el marcador, malgrat que no han trobat porteria. En els últims 10 minuts de la primera part, els blaugranes han controlat el duel, no han patit en excés i han tingut entre cella i cella el segon gol en el marcador, però no ha acabat arribant.

El Barcelos empata el partit

A la represa, el Barcelos ha sortit amb ganes i ha aconseguit l'empat. Danilo Rampulla, en una internada dins l'àrea, ha superat Carles Grau (1-1, min. 28). Tot seguit, el conjunt portuguès podria haver capgirat el duel a partir d'un llançament directe per la desena falta dels culers, però el porter blaugrana s'ha fet gegant a la porteria per evitar la remuntada local. Amb les taules en l'electrònic, ambdós elencs han buscat el gol de la victòria.

Entre Marc Grau, Ignacio Alabart i Sergi Panadero han intentat sorprendre amb accions individuals, però no han tingut l'encert suficient per posar la pilota entre els tres pals. La igualtat ha sigut màxima sobre la pista i cap dels dos equips ha pogut marcar la diana final del triomf. Així, i amb l'empat aconseguit a Portugal, el Barça s'ha classificat per als quarts de final de la Champions, però encara haurà de lluitar per obtenir la primera posició del grup en les dues últimes jornades.