Joan Laporta fa costat a l'equip

Joan Laporta fa costat a l'equip

El president ha dirigit unes paraules al vestidor l'endemà de perdre contra el Vila-real i de saber-se l'adeu de Xavi quan acabi la temporada

Joan Laporta dona suport a l'equip i a Xavi Hernández després de la derrota contra el Vila-real i l'anunci de l'entrenador d'abandonar la banqueta un cop acabi la temporada. Per aquest motiu, el President del FC Barcelona ha acudit aquest matí de diumenge a la Ciutat Esportiva per dedicar-li unes paraules a la plantilla.

Primer de tot, abans de l'entrenament, Xavi Hernández li ha explicat als seus jugadors els motius de la seva decisió, que va fer pública ahir, i un cop finalitzada la sessió d'entrenament que s'ha dut a terme al camp Tito Vilanova, ha estat el torn de Joan Laporta.

El President, al costat de Xavi, ha mostrat la unió de la Junta Directiva amb l'entrenador, un fet que ja va destacar el mateix tècnic en la roda de premsa després del partit contra el Vila-real. A més, ha aixecat els ànims dels jugadors i els ha esperonat de cara als quatre mesos decisius que queden de temporada.

Després, Laporta ha atès els mitjans del Club, on ha explicat que "Xavi em va comunicar que a final de temporada marxaria. Volia acabar la temporada i és una fórmula que l'accepto perquè és el mateix Xavi qui me la proposa. És una llegenda del barcelonisme i és una persona honesta que actua amb tota dignitat i s'estima el Barça."

Assumida la decisió, Laporta ha volgut pensar en els mesos que queden de temporada. "S'ha de posar tot el que tenim per intentar guanyar la Champions. Estem en l'eliminatòria contra el Nàpols, anem pas a pas i crec que amb compromís, amb més caràcter, sense perdre la concentració i amb l'entrenador donant-ho tot, que sé que ho farà i amb els jugadors amb ple compromís podrem aconseguir a final de temporada algun dels objectius que ens hem marcat", ha assegurat.

Finalment, s'ha dirgit als culers: "Heu de pensar que aquesta és una temporada complicada, hem hagut d'anar a Montjuïc. Al final d'aquest any tornarem a l'Spotify Camp Nou si no hi ha cap imprevist i tot va com estava planificat. En primer lloc, vull agrair el compromís amb l'equip i el club, perquè l'afició està responent. Ahir vam tenir la segona millor entrada a l'estadi, però ja no és només l'entrada sinó l'aficionat animant en tot moment, en situacions de màxima dificultat per l'equip i això vull agrair-ho. Els demano que segueixin així, que tornin a fer l'esforç d'anar a Montjuïc i que tornin a animar el Barça el dia de l'Osasuna."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut