Héctor Fort: “Continuaré treballant per estar molts anys al Barça”

Héctor Fort: “Continuaré treballant per estar molts anys al Barça”

El defensa de les Corts s'ha mostrat content i orgullós de tenir oportunitats amb el primer equip blaugrana

Héctor Fort és un dels noms propis de La Masia. El lateral ha copsat focus en els darrers partits amb el primer equip. Juvenil de segon any, aquest culer des del 2013 ha mostrat personalitat i caràcter tant en el lateral dret com en el lateral esquerre. De moment, suma quatre participacions de les quals tres ha partit des de la titularitat. "Continuaré treballant perquè les oportunitats continuïn arribant", ha explicat un content 39.

 

"Sento molt orgull, molta il·lusió i molta felicitat perquè són molts anys treballant i treballant cada dia per arribar on soc", aquestes són les emocions que ha sentit el defensa barcelonista després d'assolir el cim del FC Barcelona. En aquesta escalada, el paper de La Masia també ha estat fonamental: "La Masia t'inculca els valors del Barça". Un centre de formació on Xavi Hernández ha mirat per confeccionar les darreres convocatòries, amb molta presència dels joves. "Estic molt agraït a ell per les oportunitats. Els joves estem preparats i ho intentem demostrar", ha afegit en el seu discurs. 

 

Amb La Masia com a testimoni de les seves declaracions, Héctor Fort també ha expressat estar molt content després de jugar el seu primer partit a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el passat dissabte 27 de gener. "Soc culer de tota la vida i jugar davant l'afició em va fer molta il·lusió", ha indicat. Més enllà dels seus sentiments, el jugador de les Corts ha radiografiat el seu estil de joc: "Soc un jugador polivalent, amb personalitat, amb bon joc de peus i bon físic". Unes qualitats que espera exhibir "tots els anys possibles a casa".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut