Ja disponibles les entrades per al Barça Femení – SK Brann de quarts de Champions

Ja disponibles les entrades per al Barça Femení – SK Brann de quarts de Champions

La tornada de l’eliminatòria es disputarà el 28 de març a les 18.45h a l’Estadi Johan Cruyff

El proper 28 de març a les 18.45 hores el Barça Femení s’enfrontarà al SK Brann, al partit de tornada de quarts de final de la UEFA Women’s Champions League. Els equips, que ja s’hauran vist les cares per primer cop la setmana anterior a Bergen, es jugaran el pas a semifinals a l’Estadi Johan Cruyff. Així ho ha notificat avui el Club a la UEFA, i d’aquesta manera les jugadores de Jonatan Giráldez tornaran a gaudir de l’escalf d’un públic que mai falla al seu temple per donar suport a l’equip.

Les entrades ja estan disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 29 € i 49 €. Els socis i sòcies comptaran amb un 30% de descompte. A més a més, tots els aficionats i aficionades podran gaudir d’un 25% de descompte per la compra de 3 o més entrades.

Cal destacar que el web és l’única via d’adquisició de les entrades, de moment, mentre que les taquilles obriran 24 h abans del partit.

El Brann noruec, un rival en potència

El Brann noruec, que va quedar segon a la fase de grups amb 13 punts, només un per darrere del Lyon (14), disputarà els quarts de final per primer cop a la seva història. Amb un estil de joc similar al del club blaugrana, les noruegues són el 4t equip amb més possessió de pilota (58%). A més a més compten amb un gran arsenal defensiu. Mostra d’això és que en tota la primera fase només han encaixat 7 gols, dos més que les de Giráldez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut