Ferrao anuncia el seu adéu del Barça

Ferrao anuncia el seu adéu del Barça

El pivot brasiler acabava contracte el proper 30 de juny i no renovarà després de 10 temporades al Club

El pivot brasiler del Barça Ferrao, nomenat tres vegades millor jugador del món, ha anunciat la seva marxa del Club el proper 30 de juny, coincidint amb la data que expirava el seu contracte.

El mateix Ferrao ho ha anunciat en un vídeo publicat a les seves xarxes socials: “Tots els cicles s'acaben, i el meu al club, que ha estat un cicle meravellós i els millors anys de la meva carrera esportiva sens dubte, acabarà el proper 30 de juny”.

El text de l'adéu

“He estat tan feliç al Barça i amb tots vosaltres que crec que mereixeu una explicació i la veritat. I aquí no hi ha res a amagar per cap de les parts. Jo estimo el Barça i em sento molt estimat pel Barça. Però ara toca separar els nostres camins i és el millor per a tots. La veritat? Tenia l'oportunitat de seguir, però les històries més boniques s'acaben sempre en el punt més àlgid i jo aquí he aconseguit tots els meus somnis i és hora de marxar.

Estic molt orgullós de tot el que he aconseguit al Barça i la meva família i jo, inclosa la Martina, la meva filla catalana, serem culers per sempre.

Us estimo i sento que el Palau sempre serà casa meva. I per això estic segur que la relació no es trenca encara que me'n vagi. Perquè el Barça és la meva vida i ho serà per sempre”.

Uns números inigualables

Ferrao va arribar al Barça el juny del 2014 i compleix la seva desena temporada al Club. És el segon màxim golejador de la història de la secció amb 305 gols, només darrere de Sergio Lozano, que ha marcador 330 gols amb la samarreta blaugrana.

Amb el Barça Ferrao ha guanyat 22 títols: 4 lligues, 2 Champions, 3 Copes d'Espanya, 4 Copes del Rei, 3 Supercopes d'Espanya i 6 Copes Catalunya.

El jugador segueix recuperant-se del trencament al tendó d'Aquil·les del peu esquerre que es va fer a la pretemporada i si es compleixen els terminis previstos estarà per a la Final Four de la Champions al maig.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut