Entrenament de recuperació després de tornar de Nàpols

Entrenament de recuperació després de tornar de Nàpols

L'endemà del duel europeu al sud d'Itàlia, els blaugrana tornen a la feina, ja a Barcelona, pensant en el partit de dissabte contra el Getafe

El FC Barcelona va tornar de matinada de Nàpols, on va empatar a un en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions, i aquest migdia de dijous, els culers ja s'han exercitat a la Ciutat Esportiva, en un entrenament de recuperació i compensació que s'ha dut a terme al camp Tito Vilanova.

Un entrenament que també ha servit per començar a preparar el partit de Lliga d'aquest cap de setmana contra el Getafe, el dissabte a partir de les 16.15h. En aquest entrenament, a banda dels futbolistes del primer equip disponibles, també s'han entrenat Kochen, Marc Casadó, Marc Guiu, Cubarsí i Héctor Fort del Barça Atlètic.

Ha estat el penúltim entrenament abans del partit, ja que el divendres també s'exerciten a les 11.00h, on tocarà ultimar els preparatius per a poder tornar a guanyar a casa després del frustrant empat contra el Granada (3-3) en l'últim partit a Montjuïc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut