El Barça obre una acadèmia a Manila

El Barça obre una acadèmia a Manila

Serà la primera Barça Academy inaugurada a les Filipines

El proper mes de juliol s’inaugurarà la primera Barça Academy a Filipines a la ciutat de Manila. L’Academy tindrà la seu a la capital del país, on els nens i nenes que vulguin aprendre a jugar amb l’estil Barça podran fer-ho amb entrenadors i entrenadores formats amb la filosofia del Club.

En aquest sentit, el club blaugrana ja va organitzar un primer campus el novembre passat a la ciutat, que va servir com a preludi a la creació de la Barça Academy Manila. L’Academy és el pas natural per als joves futbolistes que volen tenir una formació continuada en una manera d’entendre i jugar a futbol.

Amb la incorporació de la Barça Academy Manila, el Barça totalitza 32 Barça Academies arreu del món. Amb aquesta nova Barça Academy, el Club ja suma 14 Barça Academies a la regió d’Àsia-Pacífic, comptabilitzant les sis del Japó, les quatre de l’Índia, les dues del Kirguizstan i la de Singapur.

Filipines, país d’una icona blaugrana

Paulino Alcántara, un dels referents de la història del Club, va néixer a Filipines. Aquest davanter de mare filipina i pare espanyol es va convertir en un ídol per a l’afició culer en marcar tres gols en el partit del seu debut amb només 15 anys. En els següents dos partits va tornar a repetir la gesta amb dos hat-tricks més i va esdevenir una peça fonamental a l’onze blaugrana. Actualment és el 7è màxim anotador de la història del Barça amb 143 gols en 132 partits però seria el segon amb 404 dianes si es tinguessin en compte els partits oficials i amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut