El Sub-10 B se suma als campions del Futbol Formatiu

El Sub-10 B se suma als campions del Futbol Formatiu

L’equip benjamí dirigit per Mario Jordano i Albert Batalla s’ha assegurat el títol del grup 2 de la Primera Divisió en superar el CP Sarrià aquest dimecres (0-10)

El llistat d’equips del Futbol Formatiu del FC Barcelona que són campions de les seves respectives categories continua ampliant-se. Aquest dimecres s’hi ha sumat el Sub-10 B, que s’ha assegurat el títol del grup 2 de la Primera Divisió Benjamí en superar el CP Sarrià a domicili per 0-10.

D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Mario Jordano i Albert Batalla se suma als equips que han estat campions en les darreres setmanes: Cadet A, Cadet B, Infantil A, Sub-12 A, Sub-12 B, Sub-11 A, Sub-11 B, Sub-10 A, Sub-9 A i Sub-9 B.

El Sub-10 B s’ha assegurat el títol matemàtic després d’una excel·lent temporada de millora individual i col·lectiva. Els benjamins blaugranes sumen 78 punts després de 26 jornades amb ple de victòries, i a falta de disputar dos partits avantatgen en vuit punts al segon classificat, que és l’Escola de Futbol Gavà.

photo_2024-05-15_20-08-51

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut