Ter Stegen, Gündogan i Kounde, convocats per a l'Eurocopa

Ter Stegen, Gündogan i Kounde, convocats per a l'Eurocopa

Han estat els tres primers culers a conèixer la trucada, mentre que De Jong també és a la prellista neerlandesa

Ter Stegen i Gündogan disputaran l'Eurocopa 2024. Així ho ha confirmat la federació alemanya en publicar els 27 jugadors seleccionats per a la competició que es jugarà del 14 de juny al 14 de juliol al país germànic. D'aquesta llista, encara s'haurà de descartar un, ja que el màxim de components ascendeix fins a 26. Malgrat això, el porter i el migcampista alemany tenen moltes paperetes de ser protagonistes en l'EURO24.

La llista completa la conformen: Baumann, Neuer, Nubel, Ter Stegen, Anton, Henrichs, Kimmich, Koch, Mittelstadt, Raum, Rudiger, Schlotterbeck, Tah, Andrich, Fuhrich, Grob, Gündogan, Musiala, Pavlovic, Wirtz, Beier, Fullkrug, Havertz, Muller, Undav.

Dos jugadors claus en el Barça

Tant Gündogan com Ter Stegen són dos peces inamovibles en els onzes de Xavi. El migcampista és el futbolista que ha disputat més partits aquesta temporada (49 de 50), mentre que el porter és una assegurança sota els pals de la porteria culer. Tot i la lesió que el va apartar un parell de mesos de la competició, el teutó ha jugat 33 partits.

Kounde també serà a l'Eurocopa

Qui també ha sabut que tindrà feina extra aquest estiu ha estat Jules Kounde, després de fer-se pública la llista dels jugadors que Didier Deschamps ha convocat per a la selecció francesa. No es po condierar una sorpresa, perquè el defensor blaugrana, el segon jugador amb més minuts en tota la temporada, ja serà habitual en les convocatòries, però calia reafirmar el seu grandíssim rendiment en els darrers mesos amb la trucada definitiva, i aquesta ha arribat.

De Jong, a la prellista de l'Oranje

D'altra banda, Frenkie de Jong també forma part de la primera llista de 30 jugadors dels Països Baixos. Tot i que el migcampista està lesionat en aquests moments, Louis van Gaal l'ha inclòs a l'espera de veure la seva evolució les properes setmanes abans de fer pública la llista definitiva dels neerlandesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut