A punt per a la Copa de la Reina

A punt per a la Copa de la Reina

Marta Torrejón, Lucy Bronze, Caroline Graham Hansen i Patri Guijarro prenen la paraula abans de disputar la final de la competició del KO

Venen dies plens d'intensitat a Can Barça. Amb la Champions traient el cap, les blaugranes afronten abans un altre títol transcendental: la Copa de la Reina. I és que després que l'any passat s'escapés per una errada, el combinat de Jonatan Giráldez està més motivat que mai per aixecar una altra vegada el trofeu de la competició del KO.

Set dies, dues finals

Tot i haver-ne disputat unes quantes, Marta Torrejón continua amb la mateixa fam de jugar finals. "Dues finals en dues setmanes és un fet que ens il·lusiona molt". Primer, però va la Copa de la Reina i la capitana ha assegurat que no serà feina fàcil superar a la Reial Societat: "S'enfronten dos equips que volen la pilota, serà un partit molt interessant i disputat". Tot i les dificultats està convençuda que "l'equip arriba en un gran moment i ho ha estat demostrant al llarg d'aquesta temporada".

_MGA2709

L'objectiu, el de sempre: guanyar cada partit

Lucy Bronze encara no sap que és aixecar una Copa de la Reina, però aquest dissabte té la primera oportunitat. Conscient que no es trobarà un rival fàcil a la final, l'anglesa té clar l'objectiu de l'equip: "anar guanyant partit a partit". Confessa que només "afrontant cada cosa al seu moment és quan surten les coses bé", per aquest motiu aclareix que el vestidor ara "només pensa en la Copa de la Reina i més endavant ja se centraran en la Champions".

A partit únic no serveixen els precedents

Caroline Graham Hansen ja sap que es marcar un gol contra la Reial Societat. De fet, en el duel al Johan Cruyff a la primera volta (3-0) va ser l'autora d'un doblet i en el de la segona (1-7) va marcar un dels set gols que va rebre el conjunt basc. Malgrat que els precedents són positius, la noruega no es confia i deixa clar que "la final és a un partit i els precedents no serveixen. Són un rival molt dur i haurem de mostrar la millor versió".

Tornar a guanyar-la

Patri Guijarro ho té clar: "Tornar a guanyar la copa de la reina seria una fantàstica notícia". I és que més enllà del que passi en les dues properes finals que els queden, les blaugranes ja estan firmant una bona temporada. Aconseguir aixecar el trofeu significaria "haver guanyat tres de quatre títols possibles i això ja seria molt gran". A més, fer-ho contra un dels equips més enforma de la competició, segons la migcampista "dona una energia extra per a la final de Bilbao".

_MGA2675

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut