Barça - Rayo Vallecano: Últim ball del curs a Montjuïc

Barça - Rayo Vallecano: Últim ball del curs a Montjuïc

En el darrer partit com a locals de la temporada, el Barça busca certificar de forma matemàtica la segona posició de la Lliga

Últim ball de la temporada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La muntanya màgica de Montjuïc ha acollit tots els partits del curs 2023/24 del Barça a causa de les obres de l'Espai Barça a l'Spotify Camp Nou, i el d'aquest diumenge (19.00h) contra el Rayo Vallecano és el darrer de la campanya actual. I no és un partit intranscendent per dir un adeu temporal fins a la temporada vinent, ja que els culers tenen la primera de les dues oportunitats de certificar de forma matemàtica que acabaran la Lliga com a segons classificats, assegurant-se així la presència a la pròxima edició de la Supercopa d'Espanya.

Objectiu de mínims

Aquest és, tal com ha batejat Xavi, l'objectiu de mínims d'aquest final de temporada, un cop esgotades les opcions del títol, i és a les portes d'aconseguir-se després de dues victòries seguides (Reial Societat i Almeria) que han permès superar un Girona que només ha sumat un punt en aquest període de dos partits. El Barça, que recupera el sancionat Gündoğan, buscarà desfer-se d'un Rayo Vallecano que encara no té garantida del tot la seva permanència.

El Rayo encara no està salvat

Amb un punt en tindria prou, o també si el Cadis no guanya els dos partits que els queda, però si els madrilenys no sumen més i es produeix una carambola de resultats que acabi amb un triple o quàdruple empat, els podria condemnar a perdre la categoria. Així doncs, amb Iñigo Pérez des de la banqueta, el conjunt vallecà posarà les coses difícils per tal d'evitar-se una darrera jornada d'infart.

Trejo, baixa sensible

Els rayistes no podran disposar d'un dels seus referents com Óscar Trejo, que va ser expulsat en el partit d'entre setmana contra el Granada, però compten amb recursos ofensius tant perillosos com De Frutos, Isi o A´lvaro García en la línia de tres quarts a més d'un Stole Dimitrievski més que consolidat a la porteria o Florian Lejeune com a líder indiscutible de la defensa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut