El Barça assegura la segona posició i jugarà la Supercopa d'Espanya

El Barça assegura la segona posició i jugarà la Supercopa d'Espanya

Els de Xavi Hernández certifiquen de manera automàtica l'últim bitllet que dona accés a disputar la Supercopa d'Espanya

El FC Barcelona ha assegurat la segona plaça i, d'aquesta manera, el bitllet per a la Supercopa d'Espanya. Després del partit contra el Rayo Vallecano a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, l'elenc de Xavi Hernández acabarà la Lliga en el subcampionat. Una posició que dona accés a la lluita per al trofeu nacional, on també estaran presents l'Athletic Club, rival dels blaugranes, el Mallorca i el Reial Madrid. 

Res mourà el Barça de la segona posició de la Lliga. Els tres punts sumats en el darrer partit del curs a Montjuïc han certificat de manera matemàtica aquesta plaça que ha disputat gairebé fins a l'ocàs amb el Girona. Les unitats que es van deixar els de Míchel en les dues jornades anteriors, amb un empat i una derrota, combinat amb les dues victòries culers han permès capgirar la situació.

Perquè quan es va acabar el derbi català a Montilivi en la jornada 34, els blaugranes es trobaven un punt per sota dels blanc-i-vermells. Ara, quan resta un compromís per la conclusió de Lliga, el Barça ha segellat la posició de plata.

A la Supercopa, contra l'Athletic Club

D'aquesta manera, el FC Barcelona estarà present en la Supercopa d'Espanya 2024/25. Serà la 10a campanya consecutiva que els barcelonistes estaran en la fase final d'aquest trofeu, del qual també lideren el palmarès amb catorze copes. La segona plaça d'aquesta Lliga 2023/24 era el darrer bitllet per accedir a aquesta competició. Un torneig que també comptarà amb el Reial Madrid, campió de la Lliga, amb l'Athletic Club, campió de la Copa del Rei, i amb el Mallorca, subcampió de la Copa del Rei. 

Amb aquesta segona plaça, els encreuaments de la pròxima Supercopa també han quedat definits. Tal com resa el reglament de la competició, el campió de la Copa del Rei es batrà en la semifinal contra el subcampió de la Lliga. És a dir, Athletic Club contra FC Barcelona. L'altra semifinal la disputaran el campió de la Lliga contra el subcampió de la Copa del Rei. Per tant, Reial Madrid contra Mallorca. Ara, només queda esperar perquè comenci a rodar la pilota de la Supercopa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut