FC Barcelona - Rayo Vallecano: Lewy i Pedri segellen la segona plaça (3-0)

FC Barcelona - Rayo Vallecano: Lewy i Pedri segellen la segona plaça (3-0)

El gol del polonès a la primera meitat i el doblet del canari a la segona han donat la victòria als culers que els atorga la posició de plata de la competició domèstica

Últim ball de la temporada a Montjuïc. Els blaugranes han posat punt final a la competició domèstica davant de la seva afició amb un triomf crucial contra el Rayo Vallecano (3-0) que els permet assegurar definitivament la segona plaça de la Lliga. Amb la plata certificada els culers tenen dret, el curs vinent, a disputar la Supercopa d'Espanya.

 

Amb l'al·licient d'aconseguir el segon lloc, Xavi ha fet tres canvis en l'onze respecte al xoc contra l'Almeria: Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo Martínez, Cancelo; Fermín, Sergi Roberto, Gündogan; Lamine Yamal, Lewandowski i Raphinha han format l'onze culer en el darrer duel a l'Estadi Olímpic.

La joventut i l'experiència posen el primer

Quan encara alguns aficionats estaven prenent la seva localitat ha arribat el primer gol culer d'una combinació màgica entre el talent de Lamine i la definició de Lewandowski. Centrada mil·limètrica del jove davanter perquè el polonès baixès la pilota amb el pit i perforés la porteria amb una volea a boca de canó (1-0, min. 2).

Amb el marcador a favor, el Barça ha imposat la seva força, però el Rayo no li ha posat les coses fàcils. El combinat d'Iñigo Pérez han intentat trobar la porteria de Ter Stegen estirant les línies a través de les arribades d'Isi Palazón.

A la represa, el Barça ha sortit cedint terreny al Rayo Vallecano per trobar espais a l'esquena de la defensa i no ha acabat de funcionar, ja que la més clara dels culers ha estat una canonada de Fermin que ha obligat a Dimitrievski a volar (min. 59). Acte seguit, Xavi ha mogut la banqueta. João Félix, Pedri i Araujo han entrat al terreny de joc en el lloc de Raphinha, Fermín i Cubarsí, mentre que a la mitja part ho havia fet Christensen en el lloc de Sergi Roberto.

El Rayo es desperta...

El combinat madrileny ha buscat les pessigolles als barcelonins. Isi ha reaparegut per posar la por al cos amb un contraatac de llibre, però que Ter Stegen ha sabut resoldre a la perfecció (min. 70). Precisament quan més ho estava intentant el conjunt rival ha arribat la sentència blaugrana.

... però Pedri frustra els somnis madrilenys

Tres minuts, dos gols i partit vist per a sentència. Jugada pròpia d'un jugador de futbol sala de João Félix que acaba amb un refús que caça Pedri per marcar el 2-0 (min.72). Instants després el mateix canari ha rebut una passada filtrada d'Araujo a l'esquena del defensa que l'ha deixat sol davant de Dimitrievki per definir a pler i posar el 3-0 final. Un resultat que a banda dels tres punts assegura la segona plaça per als culers que la temporada que ve disputaran la Supercopa d'Espanya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut