Acord per a la renovació del contracte d'Héctor Fort

Acord per a la renovació del contracte d'Héctor Fort

El defensa blaugrana, que quedarà vinculat amb el Club fins al 30 de juny del 2026, ha signat el seu nou contracte aquest dimarts al matí en un acte amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta

El FC Barcelona i el jugador Héctor Fort han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2026.

El defensa blaugrana ha signat el seu nou contracte aquest dimarts al matí en un acte amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident primer, Rafa Yuste; el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; i el director esportiu del Club, Anderson Luís de Souza, Deco.

10 partits amb el primer equip

D'aquesta manera, Héctor Fort ampliarà la vinculació amb el club de la seva vida, el Barça, després que arribés la temporada 2013/14 procedent de la PB Anguera per incorporar-se al Prebenjamí. 

Després de passar tota la seva etapa formativa com a culer, la temporada 2023/24 sempre quedarà en el record d'Héctor Fort, perquè ha significat la del seu debut amb el primer equip. Va gaudir dels seus primers minuts el 13 de desembre, en el partit de Champions contra el Royal Anvers a Bèlgica, quan va ser titular al lateral dret. Des de llavors, ha jugat nou partits més. En total, Fort ha disputat 7 partits de Lliga, 2 de Copa i el de Champions esmentat. 

3200X2000-RENOVACIO-H-FORT-

A més, amb el Barça Atlètic ha jugat 13 partits, tots com a titular, amb un gol i 1.047 minuts. Amb el Juvenil ha disputat un partit (amb un gol) a la Divisió d'Honor i un partit més de UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut