Aitana comparteix la Pilota d’Or i el The Best amb el Fundació Barça

Aitana comparteix la Pilota d’Or i el The Best amb el Fundació Barça

La millor futbolista del món visita per sorpresa els jugadors i les jugadores d’aquest equip

Visita inesperada en l’entrenament del Fundació Barça Genuine: els jugadors i les jugadores d’aquest equip començaven a exercitar-se quan han vist arribar ni més ni menys que Aitana Bonmatí. La migcampista del femení, una de les golejadores de la final de la Champions que el Barça va guanyar dissabte a Bilbao, ha volgut compartir amb ells i elles els dos trofeus individuals més importants que ha rebut durant els últims mesos, la Pilota d’Or i el premi The Best, que l’acrediten com la millor futbolista del món.

Hi ha hagut abraçades, somriures, petons i molta complicitat. De fet, Aitana, que sempre s’ha mostrat especialment sensible amb el món de la discapacitat, ja coneixia la majoria de la plantilla del Fundació Barça perquè va ser la seva ambaixadora el curs passat. La de Sant Pere de Ribes ha respost preguntes i ha repartit consells, sempre amb un somriure. “Els moments difícils t’ajuden a superar-te i a ser millor. No us capfiqueu quan falleu: el futbol és un joc d’errors”, ha dit enmig de la rotllana que s’ha format al seu voltant. “Sempre vull donar el millor de mi mateixa per estar al servei de l’equip”, ha comentat també.

Un bonic regal

Durant la trobada, Aitana ha rebut un obsequi molt especial: ‘Poemes de l’estiu’, el llibre que va publicar fa uns mesos el futbolista del Fundació Barça Adrià Àlvarez. La futbolista s’ha mostrat sorpresa i molt agraïda i ha dedicat el seu llibre, ‘Totes unides fem força’, al jugador. Finalment, la dorsal 14 del femení ha desitjat sort als homes i les dones del Fundació Barça en aquest tram final de temporada, en què jugaran la 4a i última fase de LaLiga Genuine i el torneig Dicup.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut