Sergi Domínguez, blaugrana fins al 2027

Sergi Domínguez, blaugrana fins al 2027

El central, que aquesta temporada ja ha format part del Barça Atlètic, continuarà vinculat al Club un cop finalitzi la seva etapa juvenil

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Sergi Domínguez per a la renovació del seu contracte un cop finalitzi l’etapa juvenil. D’aquesta manera, el central quedarà vinculat amb el Club fins al 30 de juny del 2027. Tot i ser encara juvenil, aquesta temporada ja ha format part de la plantilla del Barça Atlètic, amb qui disputarà el Play-off d’ascens a Segona Divisió.

Quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del seu nou contracte.

Culer des del 2017

Nascut a Barcelona l’1 d’abril del 2005, Sergi Domínguez va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2017 procedent del Sant Gabriel. El jugador català es va incorporar a l’Infantil B blaugrana, i va anar avançant categories mostrant-se com un central elegant, amb bona col·locació sobre el camp i bona sortida de pilota. És internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola, i darrerament ha format part del combinat Sub-19.

El seu debut amb el filial va ser l’11 de febrer del 2023, a l’Estadi Johan Cruyff, en un empat contra l’Amorebieta (1-1).

Aquest curs, tot i estar encara en etapa juvenil, ha tingut fitxa de jugador del Barça Atlètic. Va iniciar la temporada arrossegant una lesió del curs anterior, però a partir de la cinquena jornada va començar a comptar amb minuts al filial. Fins al moment, Sergi Domínguez ha disputat un total de 18 partits amb el filial, set d’ells com a titular (810 minuts). A més, també ha completat tres partits en l’edició d’aquesta temporada en la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut