Barça - Manzanares: Cap a semis! (3-2)

Barça - Manzanares: Cap a semis! (3-2)

Un gol de Catela de penal a pocs segons per al final dóna la classificació a l'equip de Jesús Velasco, que ara es veurà les cares contra el Cartagena

El Barça de futbol sala és equip de semifinals. No ha estat fàcil, però els de Jesús Velasco han pogut derrotar el Manzanares al Palau Blaugrana (3-2), en el tercer partit de la sèrie dels quarts de final del play-off pel títol de lliga. Els gols de Touré, Matheus i Catela, aquest darrer a 33 segons per al final i de penal, ha estat decisiu en un partit que s'ha complicat amb el 0-2 dels visitants. La reacció blaugrana, però, ha estat contundent i les semifinals ja esperen el Barça.  

Perquè ara el proper repte ja té nom, i és el Cartagena. L'equip de Duda va eliminar l'Inter per un global de 2-0 i serà el rival en una eliminatòria que també serà al millor de tres partits. El primer enfrontament serà aquest proper dilluns 3 de juny, a les 20.30 hores, al Palau Blaugrana. El segon serà el dijous 6. En cas de ser necessari, el diumenge 9 de juny es jugaria el tercer partit, també al Palau. 

Cop dur per començar

El Barça ha sortit amb bon ritme i ràpidament ha tingut la primera oportunitat a través de les botes d'Antonio. No ha estat l'única, perquè Matheus o Pito també les han tingut. Però el Manzanares, com en tota l'eliminatòria, s'ha mostrat molt efectiu i en un xut llunyà i col·locat de Cortés s'ha pogut posar per davant (0-1, min 11) 

La reacció del Barça no s'ha fet esperar i Pito i André Coelho han posat en problemes els manxecs. La sòlida defensa, el porter Antonio Navarro i els pals (Matheus n'ha tingut un) no han acompanyat el Barça, que s'ha abocat a l'atac però ha rebut un cop molt dur abans del descans. I és que el Manzanares, quan treia agua del vaixell, s'ha trobat amb el segon en una jugada ràpida que ha acabat enviant al fons de la porteria Javi Alonso (0-2, min 19). 

Remuntada de coratge

A la represa, el Barça ha continuat portant el pes del joc i del partit, però ha continuat tenint dificultats per veure porteria. Però no ha defallit i, malgrat tot, la insistència ha tingut el seu premi. Així, després que Pito recuperés una pilota, Touré ha pogut trencar la fortalesa del Manzanares (1-2, min 24). 

A més, a falta d'11.46 segons, Juan Emilio ha vist la segona groga i, mentre el Barça estava jugant en superioritat, ha arribat el gol de Matheus que ha empatat el duel (2-2, min 29), en un moment en què el Palau ha portat a coll l'equip. 

A partir d'aquí, els nervis s'han imposat, conscients que qualsevol errada podria ser decisiva. Adolfo ha tingut el 3-2 a dos minuts per al 40, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Finalment, i després d'un penal sobre Pito ben xiulat pels àrbitres perquè Antonio Navarro el trepitja, Catela ha pogut fer esclatar l'eufòria del Palau i ha catapultat el Barça a les semifinals. El Cartagena, proper repte. 

LA FITXA

BARÇA, 3

MANZANARES, 2

Barça: Dídac, Antonio, Matheus, Puigvert, Pito -cinc inicial- Miquel Feixas (ps), André Coelho, Catela, Erick, Adolfo, Touré.

Manzanares: Antonio Navarro, Deivão, Cortés, Álvaro López, Juan Emilio -cinc inicial- Gallo, Javi Alonso, Daniel, Raúl Campos, Antoñito, Javi Bule, Pedro.

Gols: 0-1, Cortés (min 11). 0-2, Javi Alonso (min 19). 1-2, Touré (min 24). 2-2, Matheus (min 29). 3-2, Catela, de penal (min 40). 

Àrbitres: Navarro Liza, Sarabia Eguiluz. Ha amonestat Matheus, del Barça, i Daniel i Álvaro López, del Manzanares. Han estat expulsats Juan Emilio i Antonio Navarro, amb doble groga tots dos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut