Les grans dades de Lewandowski amb Flick

Les grans dades de Lewandowski amb Flick

El davanter polonès va aconseguir tancar una gran actuació golejadora amb 83 dianes quan van coincidir amb el nou entrenador blaugrana al Bayern de Múnic

Hansi Flick va fer créixer a Robert Lewandowski i Robert Lewandowski va fer de Flick, un millor entrenador. Junts durant dues temporades, el polonès i l'alemany van construir un idil·li futbolístic al Bayern de Múnic on van aconseguir grans fites junts. Ara, aquesta dupla viurà una segona etapa, esperem que gloriosa, a Barcelona.

El "killer" de confiança

El tècnic va saber com empènyer al polonès per treure la seva versió més golejadora. Robert Lewandowski va aconseguir perforar 83 vegades la porteria rival en tan sols 71 partits, unes xifres que deixen una mitjana d'1,16 gols per duel. Amb aquests registres, el de Varsòvia es va convertir en el màxim golejador de l'etapa de Flick al Bayern.

El seu punt àlgid va arribar la temporada 2020/21 quan, Lewy va fer 41 gols en només 29 partits deixant de mitjana una diana cada 60 minuts. Dades d'escàndol que li van permetre erigir-se en el jugador que més gols ha marcat en una temporada en la Bundesliga del segle XXI.

El resum de Robert Lewandowski en l'etapa Flick deixa unes xifres golejadores brutals en tan sols 71 partits en els quals en 69 en va ser titular i acumulant 6157 minuts, sent el cinquè jugador més utilitzat per l'entrenador alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut