Barça - Cangas: Directes cap a semifinals (42-26)

Barça - Cangas: Directes cap a semifinals (42-26)

Els blaugranes han derrotat al combinat gallec i s'enfrontaran al Bidasoa Irun a la següent ronda

Cap a semis! El FC Barcelona ha derrotat al Frigoríficos Morrazo Balonmán Cangas (42-26) i aquest dissabte disputarà les semifinals de la Copa del Rei contra el Bidasoa Irun (16.30). El duel ha estat un tràmit senzill pels de Carlos Ortega que a excepció dels cinc primers minuts han dominat a plaer el duel. Els blaugranes més destacats han estat Djordje Cikusa i Richardson amb 8 gols.

Frec a frec inicial...

El duel ha començat molt igualat. Malgrat que el Barça intentava un joc ràpid i obligava el Cangas a desplegar-se físicament, el conjunt de Carlos Ortega li ha costat arrencar. Els tres gols de Richardson han marcat els primers compassos de duel on el combinat gallec ha aconseguit igualar i fins i tot superar en algun moment l'anotació blaugrana (5-6, min. 5).

... però arriba la superioritat culer

Ara bé, els de Carlos Ortega han sabut com prémer l'accelerador i ja amb la sisena marxa posada, el combinat blaugrana ha sigut imparable amb un parcial de 7-0. (15-8, min. 18). Obrint una escletxa tan gran, el Barça ha començat a dominar a plaer el marcador i el joc a la pista fet que ha causat que a la mitja part l'avantatge ja fos de 10 gols (25-15).

Amb l'equip gallec completament fora del partit, el segon temps ha estat un tràmit. Tenint en compte que també, la setmana que ve el Cangas es juga la permanència a la Lliga Asobal, les revolucions del partit han baixat completament. Ariño i Langaro han estat els encarregats d'amb tres gols cadascun tancar un partit que permet al Barça seguir el seu camí en la Copa del Rei. Finalment, el marcador ha estat de 42-26.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 42
CANGAS, 26

Barça: P. de Vargas, Janc, Richardson, Petrus, Frade, N'Guessan i Wanne - set inicial -  Nielsen, Ariño, Aleix, D. Cikusa, Makuc, Langaro, Frade, P. Cikusa i Rodriguez.

Cangas: Simes, Gonzalez, Andrade, Thymann, Quintas, Pascoal, Gayo, Perez, Toth, Abdelsadek, Iglesias, Fodorean, Dorado, Monteiro.

Parcials: 5-6, 8-7, 13-8, 16-10, 21-14, 25-15 // 27-18, 30-19, 33-21, 37-21, 39-24, 42-26.

Àrbitres: Jose Manuel Iniesta Castillo

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut