Cinc dades que no sabies del Bayern de Flick

Cinc dades que no sabies del Bayern de Flick

Repassem algunes de les estadístiques del conjunt bavarès durant les dues temporades que va governar el nou tècnic culer

Posem més coneixements en el pas de Hansi Flick pel Bayern de Múnic. A continuació, repassem cinc dades no tan conegudes de l’equip bavarès entrenat pel nou preparador del FC Barcelona durant el cursos 2019/20 i 2020/21. Noms com el de Neuer, Musiala, Müller, Haaland o Mbappé apareixen en aquestes estadístiques que segurament no tenies controlades. 

Poca diferència entre l’11 més jove i el més veterà

25 anys i 364 dies va ser l’alineació titular més jove del Bayern de Flick. Certificada la temporada 2020/21 en un partit de Champions al camp de l’Atlètic de Madrid. Dos noms de 17 anys, el central Arrey-Mbi i el migcampista Musiala, van aportar la joventut en un onze que també tenia Nübel, Süle, Lucas Hernández o Sané com a jugadors amb menys de 25 anys. Aquell matx de la fase de grups continental va acabar amb empat a u, amb gols de João Félix i Müller

Tot just quatre dies després, a l’Allianz Arena va dissenyar el seu onze titular més veterà amb l’elenc bavarès. 28 anys i 276 dies era la mitjana d’aquella alineació que va empatar a tres en partit de Bundesliga contra el RB Leipzig. Coman, Pavard, Süle, Goretzka i Sané aportaven la joventut davant la veterania de Neuer, Boateng, Javi Martínez, Müller o Lewandowski. Així doncs, va haver una diferència de dos anys i 277 dies. 

fc bayern3

Neuer, el més utilitzat 

El porter alemany va liderar les estadístiques de jugador amb més partits (81), jugador amb més titularitats (81) i jugador amb més minuts (7350) en l’era Hansi Flick al Bayern de Múnic. Cal remarcar que la posició d’or en la taula d’integrant de la plantilla amb més duels la comparteix amb Thomas Müller.  

L'experimentat futbolista alemany també apareix en el top 3 de jugadors amb més titularitats (75), empatat amb David Alaba. El defensa austríac sí que va arrabassar-li la segona posició de jugadors amb més minuts; 6753 vs 6539. Els següents noms en completar aquests tres llistats van ser Joshua Kimmich i Robert Lewandowski, amb grans registres anotadors.  

El Schalke 04, el rival més golejat

En quatre enfrontaments, el club miner va encaixar un total de 18 gols. TSG Hoffenheim i Borussia Dortmund són els següents equips en sorgir en aquest rànquing amb 15 dianes en contra. Eintracht Frankfurt i Bayer 04 Leverkusen completen el podi amb 13 gols adversos. 

Més enllà del territori alemany, el Red Bull Salzburg és el primer elenc en aparèixer en aquesta nòmina de Flick. La fase de grups de la Champions League 2020/21 va ser l’escenari on els austríacs van rebre nou gols en dos duels. 

Haaland, el malson de la porteria de Flick

Quan l'actual jugador del Manchester City regentava el Borussia Dortmund va ser el mal de cap de la defensa del Flick. El davanter centre noruec va celebrar quatre dianes en quatre partits davant el Bayern de Múnic de l'actual tècnic barcelonista. Kramarić és el següent realitzador més feixuc per al preparador de Heidelberg; el davanter croat va veure porteria en tres ocasions i va contribuir a que el TSG Hoffenheim fos el rival que més vegades va anotar al conjunt bavarès dissenyat per Flick. 

Fora dels integrants d’equips de la Bundesliga, Kylian Mbappé va ser el realitzador més prolífica davant Flick; dos gols en tres enfrontaments. Uns dos gols que va marcar en el mateix partit, en l’anada dels quarts de final de la Champions i que van servir perquè Mbappé guanyés per primera i única vegada l’equip de Flick.  

Alaba i Kimmich, líders de les passades 

El defensa austríac i el migcampista alemany són els primers en aparèixer en les 53502 passades que va realitzar el Bayern de Múnic de Flick. David Alaba va ocupar la primera posició en fer-ne 6044 en 78 partits. Per la seva part, Joshua Kimmich es va elevar fins a les 5501 en 74 partits. Jérôme Boateng va tancar el podi d’aquest catàleg del Bayern de Hansi Flick. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut