Bidasoa Irún - Barça: Classificats per a la Final de Copa! (28-32)

Bidasoa Irún - Barça: Classificats per a la Final de Copa! (28-32)

Amb un treball col·lectiu seriós, els blaugranes han firmat una sensacional primera part per arribar a la victòria

Direcció cap a la Final de Copa del Rei. El FC Barcelona ha derrotat el Bidasoa Irún (28-32) i, per tant, ha agafat el bitllet per al partit que decidirà el títol. Els de Carlos Ortega han arrasat al començament i han posat terra pel mig en la primera meitat per apropar aquesta classificació. Ara bé, en la segona part s'ha vist la reacció dels guipuscoans, però Gonzalo Pérez de Vargas i Dika Mem han guiat el Barça cap a la victòria final.

El mode piconador, activat

Amb embranzida. Així ha arrencat el FC Barcelona la semifinal de Copa del Rei davant el Bidasoa Irún. Les bones defenses de l'elenc de Carlos Ortega, enaltides amb les aturades de Nielsen, també han contribuït a veure un catàleg extens de recursos dels blaugranes. El canell calent d'Aleix Gómez ha estat un dels altres arguments per escriure un incontestable parcial inicial de 3-9. Un marcador que també ha comptat amb la inspiració de Carlsbogard i Javi Rodríguez.

Les pèrdues de Bidasoa Irún davant la concentració barcelonista han permès continuar acreixent els números. Sens dubte que la inspiració barcelonista ha xocat amb la manca d'idees dels guipuscoans. Així doncs, no ha estat d'estranyar el sensacional 4-13. Quan els rivals han volgut aixecar el vol sempre ha aparegut el gol culer o les extremitats del 12. El Bidasoa Irún ha maldat per agafar-li el pols a la semifinal davant un intractable FC Barcelona. 

Reacció rival

Un clar +10, la màxima renda, no ha canviat el guió. El Barça ha continuat dominant amb mà de ferro per deixar en res els esforços dels grocs, que s'han enlairat en els últims sospirs de primera meitat. En conseqüència, el primer capítol ha abaixat el teló amb un 13-20, sobresortint les dianes del 20 culer. Aquest augment de prestacions ha seguit en la represa de la semifinal i, per tant, la distància s'ha vist reduïda a dues unitats. El Bidasoa Irún s'ha despertat: 20-22 (min 39). 

Dos gols consecutius de Janc i una aturada de Gonzalo Pérez de Vargas han donat oxigen i han permès recuperar la batuta. Un +5 ha estat la traducció en el marcador. Amb més igualtat sobre el parquet de l'Olivo Arena, el FC Barcelona ha hagut de donar la seva millor versió per controlar la completa reacció rival. Ara bé, l'aplom culer no ha estat suficient per revertir les ganes grogues, que han retallat el marge barcelonista fins al +2 quan faltaven vuit minuts per a la conclusió (25-27). 

Gonzalo i Dika segellen la classificació

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat cabdal per negar més escalada al Bidasoa Irún. Compaginat amb els míssils de Dika Mem, els de Carlos Ortega han tornat a construir un +6 (min 56). Aquestes sensacionals actuacions individuals han permès tancar la classificació per a la final de la Copa del Rei. El diumenge 2 de juny dictarà sentència. 

FITXA DEL PARTIT

Bidasoa Irún, 28
Barça, 32

Bidasoa Irún: Harbaoui (-), Dariel García (4), Tao (3), Asier Nieto (5), Eneko Furundanera (1), Matheus (-) i Rodrigo Salinas (1) -set inicial- Skrzyniarz (-), Pacheco (4), Esteban Salinas (1), Gorka Nieto (3), Alberto Díaz (-), Mugica (2), Cavero (4), Jevtic (-) i Iribar (-)
Barça
: Nielsen (-), Carlsbogard (4), Javi Rodríguez (3), Aleix Gómez (6), Dika Mem (7), Richardson (5) i Wanne (2) -set inicial- Gonzalo Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus (-), N'Guessan (3), Ian Barrufet (-), Petar Cikusa (), Janc (2), Djordje Cikusa (-), Langaro (-) i Makuc (-)

Parcials: 3-4; 4-9; 5-14; 7-16; 10-18; 13-20 // 16-21; 20-23; 21-25; 23-27; 25-29; 28-32

Àrbitres: Bustamante López i Álvarez Mata. Han amonestat amb targeta vermella Janc (min 44)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut