Reus Deportiu - Barça: Eliminatòria empatada (4-3)

Els blaugranes han caigut contra el combinat tarragoní en el segon duel de les semifinals en un partit molt ajustat (FOTO: Juanjo Viña)

Eliminatòria empatada. El FC Barcelona ha caigut davant del Reus Deportiu (4-3) en el segon duel de les semifinals de l'OK Lliga. Amb aquesta derrota, el global ha quedat empatat a 1 i els blaugranes buscaran tornar a avançar-se el divendres que ve en el Palau Blaugrana.

Els gols de Llorca, Cervera i Alabart no han estat suficients per imposar-se al combinat tarragoní que ha sabut plantar cara i fer mal a l'equip d'Edu Castro.

S'avança el Reus

El duel no ha començat de la millor manera. El Reus ha sortit amb la sisena marxa posada i ha aconseguit perforar la porteria de Sergi Fernández abans que es complís el primer minut d'enfrontament. Diego Rojas ha sortit vencedor d'un dos contra un i a la mitja volta ha enviat la pilota al fons de la xarxa blaugrana (min.1).

El combinat del tarragonès ha sortit molt més endollat, creant ocasions de perill al contraatac on Sergi Fernández ha hagut d'actuar per evitar el segon gol local. El Barça ha anat de menys a més i de mica en mica ha anat igualant la intensitat dels de Jordi Garcia.

Remunta el Barça

De fet en cinc minuts ha capgirat el marcador. Sergi Llorca ha estat l'encarregat d'empatar e partit (min. 13) i Eloi Cervera de marcar el segon (min. 18).Totes dues accions han estat fruit d'una segona jugada on en primera instància el gol culer s'ha resistit, però on la segona ja ha estat invevitable.

Malauradament, els d'Edu Castro no han pogut manternir l'avantatge abans d'anar a vestidors. Sergi Aragonès ha posat l'empat al minut 20 (2-2).

Global d'1-1

La segona part ha començat amb les revolucions un pèl més baixes. Ambdós equips, conscients que un gol podria decantar el partit, han estalviat forces per al tram final, però això no ha impedit veure accions de categoria i gols.

Martí Casas ha marcat el 3-2, just després que Sergi Fernàndez aturés una falta directa per una targeta blava que ha vist Marc Grau. Els dos equips han tingut l'oportunitat de perforar la porteria rival amb dues faltes directes en sumar la desena falta, però el marcador no s'ha mogut.

Quan si que ho ha fet ha estat amb el gol d'Ignacio Alabart per posar l'empat a dos minuts i mig pel final (3-3). Però Sergi Aragonès ha tornat a aparèixer a 50 segons per tornar a avançar i ja definitivament, el Reus Deportiu.

FITXA DEL PARTIT:

REUS, 4
BARÇA, 3

Reus: Ballart, Sergi Aragones, Marc Julià, Martí Casas, Diego Rojas - cinc incial - Jansà, Oruste, Salvat

Barça: S. Fernández, Alabart, Bargalló, Barroso, J. Rodrigues - cinc inicial - Lloca, Grau, Eloi Cervera

Gols: 1-0, Diego Rojas (min. 1); 1-1, Sergi Llorca (min. 13); 1-2, Eloi Cervera (min. 18); 2-2, Sergi Aragonès (min. 20); 3-2, Martí Casas (min. 37); 3-3, Ignacio Alabart (min. 47); 4-3, Sergi Aragonès (min. 49).

Àribtres: Sergi Mayor i Daniel Villar. Targeta blava per a Marc Grau. Faltes: 11-13