BM Torrelavega - Barça: Campions de Copa del Rei amb solvència (23-36)

BM Torrelavega - Barça: Campions de Copa del Rei amb solvència (23-36)

Mostrant superioritat ofensiva i defensiva de principi a fi, els de Carlos Ortega han sumat la 28a Copa de la secció

La Copa del Rei és blaugrana! El FC Barcelona ha derrotat el BM Torrelavega a l'Olivo Arena (23-36) i, d'aquesta manera, ha obert les vitrines d'aquesta temporada per posar el cinquè títol. Comandant el signe del partit de principi a fi i en defensa i en atac, els de Carlos Ortega s'han endut un triomf incontestable per alçar la 28a Copa de la secció

202405_Handbol_Campions_Copa_del_Rei_Web_Box_Landing_3200x2000_01_ENG

Avantatges culers

Defensa i velocitat. Els dos ingredients que ha presentat el FC Barcelona en aquesta final de Copa del Rei davant el BM Torrelavega. En conseqüència, els de Carlos Ortega no han tardat a pintar els parcials de blaugrana. Un 3-7, amb aportació golejadora destacada d'Aitor Ariño, Dika Mem i N'Guessan, s'ha escapat de la tendència aturadora de Mijuskovic. El porter taronja ha mantingut el pols del seu equip que ha escalat fins a situar-se a dues dianes (5-7, min 10). Com si es tractés d'un acordió, el marcador ha tornat al +4. 

Javi Rodríguez ha estat capaç de trencar la barrera del +4 i ha dibuixat el 6-11. Renda insuficient per tallar les ales de lluita dels cantàbrics, sempre sustentats per les intervencions del 85. Incapaç, això sí, d'aturar l'energia i potència de Dika Mem. El capità barcelonista ha assentat les bases per obrir una escletxa de set (10-17, min 22). Una distància que no ha crescut més per, de nou, l'actuació del guardià de la porteria rival. Dinamitzador de les retallades del Torrelavega, que ha construït un parcial de 4-0 (14-17, min 28). Un +3 barcelonista que ha augmentat fins al +4 al final de la primera part.   

Van per feina

Amb embranzida i fam anotadora. Penalitzant les pèrdues rivals, el Barça s'ha tornat a enlairar fins al +8 en l'inici del segon capítol. Mantenint la intensitat ofensiva i defensiva, el FC Barcelona ha tornat a actualitzar la distància; el +10 ha estat la nova màxima: 16-26. Sens dubte que els de Carlos Ortega no han deixat espai a la reacció taronja en aquesta segona meitat. Cada gol del Torrelavega ha estat contestat amb rapidesa pel Barça. Capaç d'evitar els reflexos que havia demostrat Mijuskovic amb anterioritat.  

Així doncs, el marge s'ha tornat a refrescar. En la coralitat defensiva i en l'anotadora, on Dika Mem ha deixat molts segells de qualitat, s'ha vist un incontestable +15 (min 56). Un marge més que suficient per amarrar la Copa del Rei. D'aquesta manera, un títol més torna a ser blaugrana. Amb pas ferm, els de Carlos Ortega han afegit la Copa del Rei a la Supercopa de Catalunya, la Supercopa Ibérica, la Copa d’Espanya i la Lliga Plenitude. Cinc trofeus que voldran enaltir amb l'l’EHF Champions League. Perquè d'aquí a una setmana, el dissabte 8 de juny, volen fer esclatar el confeti blaugrana a Europa. De moment, toca celebrar i gaudir d'aquesta Copa. 

FITXA DEL PARTIT

BM Torrelavega, 23
Barça, 36

BM Torrelavega: Mijuskovic (-), Aja (-), Moreno (1), Muñoz (6), Adrián (-), Casanova (1) i Czaplinski (3) -set inicial- Abraham González (-), Jurkovic (3), Daniel Ramos (3), Lombilla (1), Hector González (-), Rubiño (1), Cangiani (-), Paredes (2) i Novais (2)
Barça
: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Janc (2), Dika Mem (8), Petar Cikusa (1), Javi Rodríguez (3), N'Guessan (2) i Ariño (7) -set inicial- Nielsen (-), Thiagus Petrus (-), Langaro (2), Makuc (2), Djordje Cikusa (3), Carlsbogard (2), Aleix Gómez (4) i Ian Barrufet (-)

Parcials: 2-5; 5-8; 7-11; 9-14; 12-17; 15-19 // 16-23; 17-26; 19-28; 19-31; 20-34; 23-36

Àrbitres: Andreu Marín i Ignacio García 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut