Eivissa - Barça Atlètic: Victòria de molt valor a Can Misses (1-2)

Eivissa - Barça Atlètic: Victòria de molt valor a Can Misses (1-2)

Els de Rafa Márquez tornen a l’Estadi Johan Cruyff amb un gran resultat en el partit d’anada d’aquesta primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona

Molt bon resultat del Barça Atlètic a Eivissa. L’equip de Rafa Márquez ha aconseguit guanyar a Can Misses, en el partit d’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona, i fa un pas important abans del partit de la propera setmana a l’Estadi Johan Cruyff. Els gols de Pau Víctor i Marc Guiu han resultat definitius, en un enfrontament complicant en què l’Eivissa ha anat a totes i ha posat en problemes els culers. Però l’eficàcia blaugrana, especialment en defensa, ha fet que el Barça Atlètic torni cap a Barcelona amb avantatge en l’eliminatòria. El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 19.30 hores, l’assalt definitiu.

Equilibri a Can Misses

Can Misses ha viscut una primera part intensa i  molt igualada, amb gols i ocasions per a totes dues bandes. Però el partit no ha començat de la millor manera, quan Cedric Omoigui ha avançat els locals amb una rematada de cap (1-0, min 11). La reacció del Barça Atlètic, malgrat tot, no s’ha fet esperar i, després d’una bona combinació entre Casadó i Bernal, Pau Víctor ha empatat el partit amb una rematada final des de l’àrea petita (1-1, min 13).

Aquest gol ha portat minuts de domini per a l’equip de Rafa Márquez, que els podria haver aprofitat per avançar-se. Primer, en una rematada contra el pal de Pelayo (min 23) i, posteriorment, amb una gran jugada individual al contraatac de Pau Víctor (min 30).

Malgrat tot, l’Eivissa ha reaccionat i s’ha tret aquest domini de sobre per també començar a tenir ocasions. La més clara abans del descans en una doble jugada de perill, en què Omogui ha rematat davant de Marc Vidal i, en el refús, la rematada d’Àlex Gallar s’ha topat contra el pal (min 43).

Colpeja el Barça

Aquesta dinàmica de domini de l’Eivissa s’ha mantingut a la represa, amb un Marc Vidal que ha fet una aturada clau davant Gallar. Però ha acabat sent el Barça qui ha pogut celebrar per capgirar el marcador i posar-se per davant. I és que, després d’una gran passada de Marc Bernal, Marc Guiu s’ha quedat sol davant Reynet i ha fet el segon gol per als culers (1-2, min 56). El segon i el definitiu perquè, tot i que l’Eivissa ho ha intentat amb ganes, no ha pogut evitar que el triomf viatgi cap a Barcelona.

Obalskii, en una doble ocasió en què primer ha rematat al travesser i després ha enviat la pilota fora, podria haver empatat (min 69), igual que Cedric en una rematada de cap que ha sortit desviada (min 77). Però el Barça s’ha mostrat solvent en defensa, concentrat i efectiu, i ha pogut mantenir un resultat molt bo de cara a la tornada. El proper dissabte 8 de juny l’Estadi Johan Cruyff ja espera. I ho fa amb avantatge.

LA FITXA

UD EIVISSA, 1

BARÇA ATLÈTIC, 2

Eivissa: Reynet, Unai Medina, Alberto Escassi, Pepe Sánchez, Javi Jiménez, Eugeni (Arturo, min 76), Olabe (Soko, min 67), Suleiman (J. Álvarez, min 67), Rubén Díez (Obolskii, min 67), Álex Gallar (R. Arroyo, min 83) i Cedric.

Barça Atlètic: Marc Vidal, Gerard Martín, S. Domínguez (Olmedo, min 70), M. Casadó, Moha M., Pau Víctor, Unai (Aleix Garrido, min 88), Pelayo, Bernal, Marc Guiu (Ángel Alarcón, min 70) i Héctor Fort.

Gols: 1-0, Cedric Omoigui (min 11). 1-1, Pau Víctor (min 13). 1-2, Marc Guiu (min 56). 

Àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos. Ha amonestat Olabe i Obolskii, de l’Eivissa, i Moha, del Barça Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut