Gavi, centrat en la seva recuperació

Gavi, centrat en la seva recuperació

El migcampista de La Masia continua el seu procés per superar la lesió en el seu genoll dret

Sempre és bo veure a Gavi. Més si continua focalitzat en el procés de recuperació de la ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern que es va produir amb la selecció espanyola el passat 19 de novembre. 

El migcampista de La Masia està treballant de valent a la Ciutat Esportiva per anar pas a pas en les etapes de la seva recuperació i tornar amb la millor forma física. Sens dubte que l'aturada per compromisos internacionals del novembre del 2023 van ser males notícies per al blaugrana. Es va lesionar a l'estadi José Zorrilla en el que era l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa 2024. El futbolista del Barça va haver d'abandonar el terreny de joc al minut 26 del partit contra Geòrgia. 

El de Los Palacios y Villafranca va arribar a disputar 15 partits aquesta temporada; en 13 va ser de la partida. Durant aquests compromisos va marcar dos gols, contra el Vila-real i el Royal Antwerp, i va repartir una assistència. Des del seu debut amb l'elàstica del primer equip, amb 17 anys, el 29 d'agost del 2021, ha estat important en els esquemes i transcendent en el joc, que espera el seu retorn. 

g1

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut